Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΙΛΕΚΑ D8241MGIGA70000-00841

SAVE THE DUCK
ΓΙΛΕΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ D8241MGIGA7-00841

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιγραφή
  • Μπουφάν αμάνικο (γιλέκο) puffer αδιάβροχο με επένδυση από ίνα Plumtech* . Κλείσιμο με αμφίδρομο φερμουάρ, δύο τσέπες μπροστά με κρυφό φερμουάρ & δύο εσωτερικές τσέπες. Ελαστικό σιρίτι στους ώμους & στο τελείωμα. Μπορεί εύκολα να διπλωθεί & να μεταφερθεί μέσα στην θήκη του. Patch logo Save The Duck.
  • 100% Nylon
  • *Info: Αυτό το υλικό, σε αντίθεση με συμβατικό βάτα πολυεστέρα, επιτρέπει τη δημιουργία ενδυμάτων σε περιορισμένο χώρο εξασφαλίζοντας ελαφριά και μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Το PLUMTECH® έχει υψηλό επίπεδο αναπνοής, το οποίο επιτρέπει τη διασπορά της πλεονάζουσας θερμότητας που παράγεται κατά την καθημερινή προπόνηση αλλά & στους ρυθμούς της πόλης. Χάρη στην υψηλή πυκνότητα της ίνας PLUMTECH®, μπορεί να εγκλωβίσει μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα αέρα (καλύτερη θερμομόνωση) στη δομή της, διατηρώντας τη φυσική θερμοκρασία του σώματος και εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη άνεση.
  • Το PLUMTECH® δεν χρησιμοποιεί προϊόντα ζωικής προέλευσης, δηλαδή φτερά. Το 2014 στην Save the Duck απονεμήθηκε το βραβείο VEGAN FASHION AWARD από την PETA deutschland (μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων). Το 2015 η μάρκα προσχωρεί στην LAV (Lega Anti Vivisezione - Anti Vivisection society) και έχει αποκτήσει πιστοποίηση "Animal Free Fashion".
Δείτε περισσότερα χρώματα

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Χρώμα
Επιλέξτε μέγεθος:
Βρες το μέγεθός σου
Κλείσιμο