Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

KLARNA FAQ

Αγοράστε Τώρα Πληρώστε Αργότερα

Πληρωμή σε 3 δόσεις. Άτοκα.
Με την Klarna μπορείτε να κάνετε αγορές τώρα και να πληρώσετε αργότερα, με την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα.

 

Πως μπορείτε να πληρώσετε με Klarna :

Βήμα 1

Προσθέστε στο καλάθι τα αγαπημένα σας προϊόντα συνολικής αξίας από 35€ έως 1500€.

Βήμα 2

Επιλέξτε πληρωμή με Klarna και δείτε το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.

Βήμα 3

Ολοκληρώστε την αγορά σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο ασφαλές περιβάλλον της Klarna.

 

Κάντε τις αγορές σας τώρα και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις με Klarna!

 

FAQ

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna ιδρύθηκε το 2005 στη Στοκχόλμη, της Σουηδίας, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις online αγορές τους. Είναι πλέον η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

 

Πώς μπορείτε να πληρώσετε σε 3 άτοκες πληρωμές;

Εάν το σύνολο της παραγγελίας σας ξεπερνάει τα 35€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή 'Πληρωμή με 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα' κατά την πληρωμή.

Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας - μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις αγορές σας.

 

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση ή τόκος για τη χρήση της υπηρεσίας πληρωμής με Klarna! Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να κάνετε αγορές χωρίς πρόσθετο τόκο.

 

Τι στοιχεία πρέπει να δώσω για να πληρώσω με Klarna;

Για να πληρώσετε μέσω Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, & ημερομηνία γέννησης σας. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και το ΑΦΜ σας για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών πληρωμών γίνεται με ασφάλεια. Η Klarna χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα για να σας προσφέρουμε προστασία των δεδομένων σας και των προσωπικών σας πληροφοριών.

 

Εάν έχετε και άλλες απορίες σχετικά με την υπηρεσία πληρωμών της Klarna μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Klarna και να μάθετε περισσότερα ή ακόμα να επικοινωνήσετε με την Klarna μέσω chat.