Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας  ταχυμεταφορών Acs, Courier Center & Tnt Courier, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεχθεί από το Passadena.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Έξοδα αποστολής

-Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 60€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 3€ με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα

-Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 60 με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα

- Για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής 

Η επιλογή της TNT Courier δεν εμπίπτει στις παραπάνω χρεώσεις και αφορά μόνο προπληρωμένες παραγγελίες, με κόστος αποστολής 5€, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας

Info: Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της αρεσκείας σας με δική σας χρέωση & με την προϋπόθεση πως η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί με Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

  • Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Το Passadena δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Αποστολές Εξωτερικού ACS Courier

  • Επίδοση σε 7-15 εργάσιμες ημέρες στους κυριότερους προορισμούς.

  • Ενημέρωση για την πορεία και τον εντοπισμό των αντικειμένων ηλεκτρονικά (https://www.acscourier.net/el/track-and-trace) ή τηλεφωνικά στο 2108190000.

  • Το κόστος για δέματα έως 2κιλά είναι στα 12,40€ και άνω των 2κιλών, τα μεταφορικά υπολογίζονται εκ νέου. Ο πελάτης ενημερώνεται τηλέφωνικά ή με mail για το κόστος αποστολής.