Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ LOCKDOWN

Λόγω του μεγάλου φόρτου των courier, οι χρόνοι παράδοσης έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Επίσης οι καθημερινές παραλαβές από εμάς έχουν μειωθεί με το χρόνο να αυξάνεται περισσότερο.

Για αυτό το λόγο υπάρχει πλέον διαθέσιμη για πληρωμένες παραγγελίες η επιλογή της TNT Courier, η οποία δίνει προς παράδοση τα δέματα σε 2-6 ημέρες, με τη χρέωση των 5€.

*Τα έξοδα αποστολής 5€ με την TNT Courier ισχύουν ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας*

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να φτάσουν όλα σας τα δέματα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά δυστυχώς η κατάσταση των ταχυμεταφορών, δεν το καθιστά δυνατό.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την κατανόηση!

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Passadena

-------------------------------------------------------------------------------

 

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών ACS Courier & Speedex Courier, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεγχεί από το Passadena.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

 

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

H παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων, γίνεται εντός 72 ωρών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα και έως 96 ωρών σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς, σε συνεργασία με την ACS Courier & Speedex Courier.

 

 

  • Έξοδα αποστολής

 

​-Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 60€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 3€ με ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα

 

​-Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 60€ με ΦΠΑ και κάτω των 8 κιλών, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα

 

- Για παραγγελίες βάρους 8 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής

 

* Ανεξαρτήτως τις παραπάνω προϋποθέσεις και ποσά, εάν επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση 2 €.

 

Info: Κατόπιν συνεννόησης, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της αρεσκείας σας με δική σας χρέωση & με την προϋπόθεση πως η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί με Κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

 

  • Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Το Passadena δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Αποστολές Εξωτερικού ACS Courier

  • Επίδοση σε 7-15 εργάσιμες ημέρες στους κυριότερους προορισμούς.
  • Ενημέρωση για την πορεία και τον εντοπισμό των αντικειμένων ηλεκτρονικά (https://www.acscourier.net/el/track-and-trace) ή τηλεφωνικά στο 2108190000.
  • Το κόστος για δέματα έως 2κιλά είναι στα 12,40€ και άνω των 2κιλών, τα μεταφορικά υπολογίζονται εκ νέου. Ο πελάτης ενημερώνεται τηλέφωνικά ή με mail για το κόστος αποστολής.