Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

4 τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα και να παραμείνεις κομψός και στιλάτος

Submitted on
Ενότητα
4 τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα και να παραμείνεις κομψός και στιλάτος

Στο peak του χειμώνα η ζακέτα εμπλουτίζει κάθε ανδρικό σύνολο και δίνει αβίαστο στιλ στο casualwear! Αυτό το blog post σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Εάν ένα από τα βασικά resolution της νέας χρονιάς είναι να ανανεώσεις την εμφάνισή σου τότε ξεκίνα με την επιλογή μιας φούτερ ζακέτας.

Ζακέτες φούτερ μονόχρωμες ή μη, με κουκούλα ή χωρίς συντονίζονται με το ρυθμό των χειμερινών εκπτώσεων. Σκέφτεσαι ποια να διαλέξεις;

Δώσε μοναδική άνεση με αυτό το πρακτικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Μοντέρνα, με edgy στοιχεία ή σε κλασική γραμμή η ζακέτα αποτελεί ένα fashion statement κομμάτι που δίνει μια έξτρα δυναμική σε κάθε σύνολο.

1

               SUPERDRY                   ELLESSE                           PEPE JEANS

4 τρόποι να φορέσεις τη ζακέτα και να παραμείνεις κομψός και στιλάτος

Συνδύασε τη φούτερ ζακέτα με ένα φούτερ σε έντονο χρώμα. Παιχνιδιάρικό ή εκκεντρικό θα δώσει άλλη οπτική στην μέχρι πρότινος κλασική εκδοχή της ζακέτας. Ιδιαίτερα αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με διαφορετικά στιλ θα ήταν ωραίο να συμπληρώσεις αυτό το look με ένα jean και λευκά sneakers για σούπερ combo-mix.

2

            SUPERDRY                    TOM TAILOR                    ELLESSE

Για τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις της σεζόν συνδύασε τη ζακέτα με παλτό! Ναι, σωστά διάβασες καθώς η αντίθεση των υφών θα χαρίσει ένα μοναδικό ενδιαφέρον στο everyday στιλ.

3

            SUPERDRY                   TOM TAILOR                 RELIGION

Μια ακόμη πρόταση είναι να σετάρεις τη ζακέτα με ευκολοφόρετα αξεσουάρ που δίνουν έναν ακόμη λόγο για athleisure έμπνευση στο outfit. Οι backpack και οι τσάντες μέσης είναι από τα πρώτα στη λίστα των αξεσουάρ.

4

            SUPERDRY                    US POLO                           SOLID!

Μην ξεχνάς πως η ζακέτα σου μπορεί να σε καλύψει ακόμη και σε μια πιο ειδική περίσταση για αυτό μπορείς να τη συνδυάσεις με πουκάμισο και παντελόνι. Με τη ζακέτα το formal style είναι στα καλύτερά του!

Γενικότερα, η ζακέτα είναι από τις καλύτερες επιλογές την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων καθώς θα σου φανεί χρήσιμη τη μεταβατική περίοδο που ακολουθεί.

Η φούτερ ζακέτα είναι διπλή δύναμη για κάθε στιλ. Αν θέλεις να ανακαλύψεις τα πιο μοντέρνα κομμάτια στις καλύτερες τιμές κάνε κλικ… στη μόδα!