Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

90s RAVE TREND

Submitted on
Ενότητα
90s RAVE TREND

Η μόδα αγαπά και νοσταλγεί την cool αισθητική των rave parties ?

Από τα πολύχρωμα εμπριμέ έως τα fluo χρώματα η νέα σεζόν φέρνει στο προσκήνιο μια νοσταλγία σε σχέση με τη δεκαετία των 90s.

Επιλέξαμε μια από τις πιο δημοφιλείς ανδρικές τάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 η οποία δίνει έμφαση στο εντυπωσιακό grunge των 90s με δερμάτινα μπουφάν, τολμηρά τυπώματα και εμπριμέ πουκάμισα ενθαρρύνοντας την αναγέννηση μιας rave αισθητικής.

1

Τ-shirt ANTONY MORATO με χαρακτηριστικό print- SHOP it

Τα αγαπημένα fashion brands ANTONY MORATO και RELIGION εμπνέονται από τη δεκαετία των 80s και 90s παρουσιάζοντας τα πιο μοντέρνα σχέδια σε σύγχρονα vibes ✌

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 οι επικρατέστερες τάσεις της προηγούμενης δεκαετίας συνδυάστηκαν με νεότερα στοιχεία. Δημιουργήθηκε το grunge style και επικράτησε μέχρι το 1992.

Η αντισυμβατική προσέγγιση της μόδας οδήγησε σε πιο mainstream items -που περιλάμβαναν t-shirts, jeans, φούτερ, εμπριμέ πουκάμισα, sneakers και τζιν ή δερμάτινα μπουφάν- και συνεχίστηκε μέχρι το 2000.

ANTONY MORATO SS19

Η νέα συλλογή έχει μια μαξιμαλιστική προσέγγιση που μεταφέρεται στο street style.

2

      ANTONY MORATO              ANTONY MORATO             ANTONY MORATO

Από τη μια μεριά, μια φρέσκια οπτική με φαρδιές γραμμές και τυπώματα που χαρακτηρίζονται από rock-casual στιλ και από την άλλη ανατρεπτικές λεπτομέρειες σε τυπώματα. Η punk-rock γεύση καθιστά τα outfits μοναδικά ?

Η έμπνευση από τη φιλοσοφία της ροκ σκηνής συνδυάζεται με casual-chic prints και ταιριάζει στην clubwear σκηνή του σήμερα. Η ανάγκη για δημιουργικότητα είναι εμφανής σε κάθε look.

RELIGION SS19

H νέα συλλογή αποτελείται από ρούχα που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς!

3

? @liamxconway RELIGION 'CHILL' πουκάμισο κοντομάνικο- SHOP it 

Υπάρχουν απαραίτητα items στη μοντέρνα ανδρική εμφάνιση που αναμφισβήτητα δίνουν άλλη δυναμική στο style και αυτά είναι τα καινούρια σχέδια του συγκεκριμένου brand.

4

             RELIGION                         RELIGION                            RELIGION

Τα περισσότερα items σε μαύρο χρώμα –πιστοποιούν τη φιλοσοφία του brand “We live in Black”- με μεγάλα skull τυπώματα και έντονα εμπριμέ.

Ένα brand που δημιουργήθηκε στα 90s και ξεχωρίζει για την επιδίωξη της ατομικότητας μέσα από το ιδιαίτερο στιλ.

Ανακάλυψε όλες τις Νέες Αφίξεις!