Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι στιλάτο δώρο να πάρεις στη γιορτή της μητέρας 2024

Submitted on
Ενότητα
Τι στιλάτο δώρο να πάρεις στη γιορτή της μητέρας 2024

Διαχρονική κομψότητα με στιλάτα αξεσουάρ που τιμούν τη μητρότητα και εκφράζουν την αγάπη σου!

Φέτος η γιορτή της Μητέρας πέφτει 12 Μαΐου. Φόρος τιμής σε όλες τις μανούλες και τη σημασία που έχουν στη ζωή μας.

Ένα κομψό δώρο όχι μόνο αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν για τα παιδιά τους αλλά εκφράζει την αμέριστη εκτίμηση και αγάπη που τρέφουμε για τις μαμάδες μας.

Ήρθε η στιγμή να επιλέξεις κλασικά αξεσουάρ που θα χρησιμοποιεί καθημερινά και θα λέει με περηφάνια ότι είναι το δώρο του παιδιού της προς εκείνη.

1

               GUESS                             DESIGUAL                       DESIGUAL

2

               GUESS                                GUESS                               DKNY

Το τέλειο δώρο

Οι τσάντες αποτελούν το ιδανικό δώρο για την Ημέρα της Μητέρας καθώς συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στιλ. Καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες κάθε μαμάς και προσθέτουν κομψότητα στο σύνολο. Πρόκειται για ένα ευέλικτο αξεσουάρ που αναδεικνύει αβίαστα κάθε ντύσιμο. Μια επώνυμη γυναικεία τσάντα δείχνει το εκλεπτυσμένο σου γούστο και την πρόθεσή σου να βελτιώσεις την καθημερινότητά της με ένα προσεγμένο και λειτουργικό δώρο.

3

                   GUESS                          GUESS                               GUESS

4

                 DKNY                              DESIGUAL                    TRUSSARDI

Ιδανική επιλογή

Το πορτοφόλι μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματική αγορά μαζί με την τσάντα ή ως μεμονωμένο δώρο. Για παράδειγμα ένα στιλάτο πορτοφόλι Guess με το λογότυπο της μάρκας αποτελεί την ιδανική επιλογή δώρου. Πορτοφόλια Trussardi και πορτοφόλια Desigual θεωρούνται διαχρονικά στοιχεία που θα προσθέτουν για χρόνια στην γκαρνταρόμπας της μητέρας σου.

5

           VERSACE                          VERSACE                           GUESS

6

       CALVIN KLEIN               CALVIN KLEIN                    LIU JO

Εμβληματική πρόταση

Ένα ζευγάρι παπούτσια Versace Jeans Couture δεν είναι ένα απλό δώρο. Αποτελούν μια εμβληματική επιλογή που δικαιολογημένα θα θέλεις να δανείζεσαι από την ντουλάπα της μητέρας σου. Πλατφόρμες ή πέδιλα θεωρούνται μια ακόμη δυνατή πρόταση που θα αγαπήσει με την πρώτη ματιά.

Αμέσως μετά το Πάσχα τιμούμε τις μανάδες που διαμορφώνουν τη ζωή μας και μας στηρίζουν σε κάθε απόφαση.

Χαρίζοντας μια κομψή τσάντα ή ένα πορτοφόλι είναι μια χειρονομία αγάπης που αντανακλά την κατανόηση των δικών τους αναγκών με βάση το γούστο και των δυο.

Στο Passadena θα βρεις αμέτρητες επιλογές δώρων για τη γιορτή της Μητέρας. Προετοιμάσου και παρήγγειλε έγκαιρα δώρο για τη μαμά… ε, και κάτι για σένα!