Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυτά είναι τα απόλυτα prints για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Submitted on
Ενότητα
Αυτά είναι τα απόλυτα prints για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Summer prints, checked. Αν για τις καλοκαιρινές διακοπές προτιμάς ένα χαλαρό ύφος σου έχουμε καταπληκτικά νέα!

Τα γραφικά πάνω σε ρούχα μετρούν πολλές δεκαετίες. Στο προσκήνιο κάθε τέτοια σεζόν καλοκαιρινά μοτίβα και summerish τυπώματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Μπορεί να έχεις συνηθίσει σε αρκετές περιπτώσεις τα μονόχρωμα t-shirts, όμως, αυτές οι printed μπλούζες είναι το κάτι άλλο.

Ξεχωρίσαμε τα 3 βασικότερα στιλ και βρήκαμε επιλογές που μεταμορφώνουν τις εμφανίσεις του Αυγούστου σε σύγχρονα looks.

1

           BILLABONG                   QUIKSILVER                    ELEMENT

2

           VOLCOM                          SUPERDRY                    ELLESSE

Η κοντομάνικη εκδοχή

Το t-shirt αφηγείται με απλό τρόπο την ιστορία του. Αρκεί ένα μοντέρνο print για να δώσει έμφαση στο σύνολο. Άλλωστε μπορείς να το φοράς ολημερίς. Σε slim fit ή άνετη γραμμή η κοντομάνικη μπλούζα ταιριάζει με όλα τα σύνολα. Συνδυάζεται τόσο με jeans όσο και με βερμούδες. Δικαιολογημένα η λέξη που περιγράφει κάθε printed t-shirt είναι ευελιξία.

3

              NEW ERA                      BILLABONG                         FILA

4

             HURLEY                            RUSSELL                        SUPERDRY

Η αμάνικη εναλλακτική

Μιλά την πιο μοντέρνα εκδοχή, από το look της παραλίας μέχρι τις απογευματινές βόλτες. Η τέλεια εναλλακτική που εξυμνεί το ανέμελο πνεύμα του καλοκαιριού είναι η αμάνικη printed μπλούζα. Φοριέται με μαγιό και αθλητικές βερμούδες μιλώντας τη γλώσσα των trends. Για να συζητηθεί η χαλαρότητά σου επιβάλλονται οι σαγιονάρες.

5

        TOM TAILOR               LYLE AND SCOTT            NORTH SAILS

6

               REPLAY                         NAPAPIJRI                   PEPE JEANS

Πόλο η updated version

Κλασική και επομένως πάντοτε σύγχρονη, η πόλο μπλούζα δεν θα πρέπει να λείπει από καμία ανδρική γκαρνταρόμπα. Μπορεί εύκολα να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σχετικά με το τι να φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις το print αντικαθίσταται από κέντημα. Ταιριάζει από chino παντελόνια μέχρι chino βερμούδες και προσθέτει φινέτσα. Αποτελεί σταθερή αξία είτε είσαι υπέρμαχος του casual στιλ είτε του πιο κλασικού.

Οποιαδήποτε πρόταση και αν επιλέξεις ταιριάζει ιδανικά με το καλοκαιρινό μαύρισμα και συνδυάζεται τέλεια με πάσης φύσεως αξεσουάρ. Για διακοπές στη θάλασσα ή στην πισίνα έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!