Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποστολή του καλοκαιριού είναι να βρεις τα τέλεια t-shirts

Submitted on
Ενότητα
Αποστολή του καλοκαιριού είναι να βρεις τα τέλεια t-shirts

Από μοντέρνα γραφικά μέχρι hype γεωμετρικά μοτίβα οι επιλογές σε Element t-shirts είναι πολλές ώστε να αποκτήσεις αυτό που σου ταιριάζει.

Όταν ένα t-shirt είναι μοντέρνο και άνετο δεν έχεις λόγο να του αντισταθείς. Κάνε remix σε όλα τα hot items της σεζόν με τα πιο ανεβασμένα μοτίβα.

Η επιλογή ενός Element item αναβαθμίζει το στιλ και χαρίζει cool εμφάνιση που συμπληρώνει την ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού.

Edgy prints σε καλοκαιρινά χρώματα προσαρμόζονται στην αλλαγή της εποχής και αποτελούν την ιδανική πρόταση στο ψαγμένο street style.

1

            ELEMENT                       ELEMENT                     ELEMENT

Σχέδια που ανταποκρίνονται στις τάσεις της σεζόν αντανακλούν τις μέρες στον ήλιο ενώ έχουν τους δικούς τους κανόνες άνεσης και στιλ.

Από την αρχή της δημιουργίας του το brand εξέφρασε το πάθος των δημιουργών για ουσιαστική διαφορά αγκαλιάζοντας την κοινότητα του skateboarding. Στόχος της συλλογής Element Καλοκαίρι 2020 είναι να συμβάλει με τον δικό της τρόπο σε έναν καλύτερο κόσμο.

2

              ELEMENT                     ELEMENT                       ELEMENT

Με επιρροές από τον συμβολισμό των στοιχείων της φύσης το εμβληματικό λογότυπο του δέντρου επαναλανσαρίστηκε.

Το αρνητικό μετατράπηκε σε θετικό και γεννήθηκε το Element στοιχείο. Μέσα από σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα το brand άρχισε να μεγαλώνει για να φτάσει σήμερα να έχει υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

3

              ELEMENT                    ELEMENT                       ELEMENT

Hip-hop επιρροές με αναφορές σε τέχνη και μουσική συνδυάζουν ένα μείγμα αστικού στιλ με την ωμή και αμφιλεγόμενη ατμόσφαιρα της εποχής. Αποτέλεσμα; Οι skaters φοράνε τα πιο άνετα ρούχα και ακολουθούν το πάθος τους.

Τα Element είναι μια κατηγορία στην κοινότητα των skaters και surfers από μόνα τους! Πρόσθεσε στο καθημερινό σου look τα νέα σχέδια που επιστρέφουν για μια ακόμη σεζόν ανανεωμένα και είσαι έτοιμος για βόλτα.

Αν η ακλόνητη αφοσίωση σου στο street style και στο σκέιτμπορντ σε ωθούν να υπερβείς τα στερεότυπα τότε αυτά είναι τα brands που θα έχεις συμμάχους σε αυτό!