Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Είσαι έτοιμος/η για sneaker-o-κατάσταση; ?

Submitted on
Ενότητα
#sohotrightnow

Αν θέλεις να μάθεις πως είναι να περπατάς στα σύννεφα με τα καινούρια σχέδια της Pepe Jeans σε sneakers δες τι φοράνε οι trend-worthy fashionistas.

Για να αποδεχτείς πως η τάση των sneakers είναι huge δεν έχεις παρά να προσέξεις το street style των περιοδικών και να ακολουθήσεις τους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς στα social media.

Τα sneakers είναι η μεγαλύτερη τάση το 2019 που φοράνε όλοι 24/7. Ανανέωσε το καθημερινό σου look ακολουθώντας τα πιο βασικά στιλ σε sneakers που επιλέξαμε για σένα.

1

Δες στο Passadena.gr όλη τη νέα συλλογή της Pepe Jeans σε Ρούχα και Sneakers

Αφού, συμφωνούμε πως τα sneakers είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν για να τα φορέσεις με τρόπο που όλοι θα σε θαυμάζουν προτείνουμε να κάνεις mix & match επιλογές ξεκινώντας από τα λευκά sneakers. Τα λευκά sneakers επανέρχονται στο προσκήνιο και τι καλύτερο από το να τα συνδυάσεις με τυπώματα στα ρούχα σε έντονα χρώματα για μέγιστο αποτέλεσμα.

2

           PEPE JEANS                       PEPE JEANS                       PEPE JEANS 

Το στιλ των ‘90ς sneakers είναι πλέον σταθερή αξία. Επειδή πρόκειται για ένα κλασικό σχέδιο με αναφορές από παλιότερη δεκαετία καλό είναι να το συνδυάσεις με τζιν και t-shirt για να είσαι απολύτως μέσα στο ανανεωμένο πνεύμα που προστάζει η σημερινή εποχή.

3

          PEPE JEANS                        PEPE JEANS                     PEPE JEANS

Όσον αφορά τα γυναικεία sneakers σύμφωνα με ενημέρωση από το Pinterest η αναζήτηση των γυναικών σε ροζ sneakers παρουσιάζει σημαντική αύξηση αυτή την περίοδο.

3

         PEPE JEANS                         PEPE JEANS                     PEPE JEANS 

Από την άλλη μεριά στις προτιμήσεις φαίνεται να κερδίζουν έδαφος τα σχέδια σε έντονα χρώματα που σου εγγυώνται ό,τι θα δείχνεις super cool.

4

         PEPE JEANS                        PEPE JEANS                      PEPE JEANS

Είμαστε σίγουροι πως η τάση των sneakers γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και ταιριάζει σε πολλά look.

Η συνταγή ενός ανδρικού επιτυχημένου outfit περιλαμβάνει δύο μέρη πουκάμισο και chinos και ένα μέρος sneakers. Για τις γυναίκες αρκεί ένα φόρεμα και το αγαπημένο σου sneaker style για να σε κολακεύσει από την κορυφή μέχρι τα άκρα.

Καλό είναι να προτιμήσεις σχέδια sneakers με καθαρές γραμμές όπως αυτά της νέας συλλογής της Pepe Jeans.

Συνέχισε να αναζητάς τα καλύτερα sneakers σε γυναικεία και ανδρικά σχέδια από τις νέες αφίξεις!