Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

IT’S GYM TIME

Submitted on
Ενότητα
IT’S GYM TIME

Πώς να διαλέξεις νέα outfits για το γυμναστήριο;

Είτε είσαι expert είτε αρχάρια η εμφάνιση σου στο γυμναστήριο θα πρέπει να είναι προσεγμένη και να ανανεώνεται κάθε σεζόν!

Για κάθε επιτυχημένη παρουσία στο γυμναστήριο θα πρέπει να είσαι καλά ενημερωμένη με τα must-haves items που όλοι αγαπούν. Μπούστα, μπλούζες, κολάν, φόρμες

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής (διάδρομος, ελλειπτικό, ομαδικά μαθήματα) το σώμα ιδρώνει και η αίσθηση υγρασίας αντικατοπτρίζεται στα ρούχα σου δημιουργώντας spots.

IT’S GYM TIME

Αν ακολουθείς πιο εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης επίλεξε ρούχα με ειδική κατασκευή «αερισμού» και το ειδικό ύφασμα mesh.

Το μπουστάκι

Σημαντικό κομμάτι στη γυναικεία αθλητική δραστηριότητα είναι το μπουστάκι. Το 62% των γυναικών παραμένει με το σουτιέν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κάτι που θεωρείται λάθος! Το σωστό μπουστάκι κρατάει το θώρακα και το στήθος σου σταθερό ιδιαίτερα σε έντονες cardio άσκησης. Πρόκειται για τον απαραίτητο σύμμαχο και το χρειάζεσαι όποιο είδος άσκησης και αν ακολουθείς. Ανεξάρτητα από την ηλικία, το στήθος επηρεάζεται κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής άσκησης και χρειάζεται την κατάλληλη υποστήριξη. Δες όλα τα μπουστάκια εδώ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ SUPERDRY

A

   SUPERDRY-NEWIN     SUPERDRY NEW IN    SUPERDRY- NEW IN

Τα αθλητικά ρούχα

Μπλούζες, αμάνικα μπουφάν, κολάν, φόρμες … όλα συγκαταλέγονται στη λίστα του γυμναστηρίου. Επίλεξε τα κομμάτια που θα απαρτίσουν το σύνολο σου με βάση τον τύπο της άσκησης που θα ακολουθήσεις. Για παράδειγμα η γιόγκα απαιτεί πιο χαλαρά ρούχα σε αντίθεση με κάποιο έντονο χορευτικό πρόγραμμα.

4

   SUPERDRY- NEW IN   SUPERDRY- NEW IN   SUPERDRY- NEW IN

Τα παπούτσια

Ο κίνδυνος τραυματισμού μειώνεται κατά πολύ αν επιλέξεις τα σωστά παπούτσια προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του γυμναστηρίου. Ένα ζευγάρι αθλητικά είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς να φοράς και εκτός γυμναστηρίου. Επίσης, sneakers και κάλτσες καλό θα είναι να ταιριάζουν με το συνολικό outfit.

ANAKAΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ELLESSE

Η τσάντα του γυμναστηρίου

Η εμφάνιση του γυμναστηρίου ολοκληρώνεται με την τσάντα ειδικά για αυτή την περίσταση ή ένα backpack.

A

                     QUIKSILVER

Ανανέωσε το στιλ του γυμναστηρίου με τη σωστή εμφάνιση που θα επηρεάσει θετικά την ενέργεια σου. Με χρώματα φωτεινά και με τα νέα μας σχέδια θα αισθάνεσαι σίγουρη και γεμάτη εμπιστοσύνη ώστε να ακολουθήσεις το αγαπημένο σου είδος γυμναστικής!

Η προπόνηση μόλις ξεκίνησε!