Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MEN JACKETS

Submitted on
Ενότητα
MEN JACKETS

Αυτά τα ανδρικά μπουφάν θα γίνουν sold out! 3 βασικά στιλ στην καλύτερη εκδοχή τους!

Τζιν, δερμάτινα, παρκά, αμάνικα, παλτό και πολλά ακόμη για να σε κρατήσουν μέσα στα πράγματα αυτόν το χειμώνα.

Αυτό είναι! Κοιτάς τα θετικά όταν η θερμοκρασία πέφτει και είσαι ευγνώμων που επιτέλους θα φορέσεις το δερμάτινο που είδες στα Instagram stories μας.

Τον Οκτώβριο επιλέγουμε για σένα τα μεταβατικά ανδρικά μπουφάν από τις νέες αφίξεις που είναι σίγουρο ότι θα γίνουν sold out. Για να σε βοηθήσουμε να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να δημιουργήσεις τα δικά σου outfits επιλέξαμε τα καλύτερα ανδρικά μπουφάν για αυτήν τη μεταβατική περίοδο.

1

Superdry New Collection AW18

1. Το ντένιμ μπουφάν είναι μια πολύ καλή ιδέα για αρχή. Γιατί; Μα γιατί κάθε άνδρας πρέπει να διαθέτει ένα τζιν μπουφάν ως το πιο βασικό κομμάτι του φθινοπώρου. Ταιριάζει εύκολα με όλα τα key pieces όπως μπλούζες και φούτερ.

2

PEPE JEANS PINNER DENIM, 72,80 €

2. Layer up με δερμάτινο. Λειτουργεί καλά για όλα τα fashion icons γιατί όχι και για σένα; Αν η ανησυχία σου είναι ότι το δερμάτινο κοστίζει θα σου απαντήσουμε πως όσο μεγάλη ποικιλία θα βρεις σε σχέδια, θα βρεις και σε τιμές. Biker jackets της Tom Tailor είναι μια προσιτή λύση καθώς ένα αβίαστα μοντέρνο δερμάτινο μπουφάν τελειοποιεί την εμφάνισή σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Δοκίμασε το με τα νέα σχέδια σε καρό ή τζιν πουκάμισα.

3

TOM TAILOR BIKER ΜΠΟΥΦΑΝ, 84,00 €

3. Η ελαφριά εκδοχή σε μπουφάν. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μέσα σε outerwear κατά προτίμηση με ombre effect που έχει το ύφος μπουφάν αλλά είναι ζακέτα; Κανένα πρόβλημα καθώς η Superdry έχει δημιουργήσει για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 μεταβατικά σχέδια κατάλληλα για όλα τα γούστα όπως αυτό, με την όψη φουσκωτού ντεγκραντέ μπουφάν στην μπροστινή πλευρά και πλεκτής ζακέτας στην πίσω.

4

SUPERDRY OMBRE HYBRID ΦΟΥΤΕΡ, 119,95 €

To layering δεν είναι απλώς μια τάση αλλά επιβάλλεται! Για αυτόν το λόγο, εάν θέλεις να θεωρείς τον εαυτό σου fashion expert κατά τη διάρκεια αυτών των μεταβατικών μηνών τα t-shirts είναι μέρος της καθημερινής σου εμφάνισης.

5

SUPERDRY, 39,00 €

Δες όλες τις μπλούζες!

Σε επίπεδο layering το ντένιμ μπουφάν φοριέται τέλεια κάτω από το δερμάτινο!

Ανακάλυψε περισσότερες ιδέες για τα φθινοπωρινά σου outfits από τις Νέες Αφίξεις!