Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μοντέρνα t-shirts και πουκάμισα Superdry για στιλάτες εμφανίσεις

Submitted on
Ενότητα
Μοντέρνα t-shirts και πουκάμισα Superdry για στιλάτες εμφανίσεις

Στη νέα συλλογή της Superdry θα βρεις προτάσεις ανδρικών ρούχων από το γραφείο μέχρι τις βόλτες!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας επιτάσσουν άνεση και ευελιξία.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις περνώντας ατέλειωτα λεπτά μπροστά από την ντουλάπα.

Το πλεονέκτημα της Superdry είναι ότι παρουσιάζει κάθε σεζόν ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να μεταβούν από τη μέρα στη νύχτα ή από την παραλία σε μια χαλαρή βόλτα.

1

             SUPERDRY                     SUPERDRY                   SUPERDRY

2

             SUPERDRY                   SUPERDRY                    SUPERDRY

Τα μακρυμάνικα

Λίγο πριν την επίσημη μετάβαση στο καλοκαίρι τα μακρυμάνικα φοριούνται τις πρώτες πρωινές ή τις βραδινές ώρες. Μακρυμάνικα πουκάμισα συνδυάζονται με hoodies και αποτελούν πρόταση για κάθε περίσταση. Ντένιμ πουκάμισα επισφραγίζουν τη μετάβαση της σεζόν ενώ πουκάμισα oxford φοριούνται ακόμη και σε ημιεπίσημες εμφανίσεις.

3

            SUPERDRY                         SUPERDRY                SUPERDRY

4

               SUPERDRY                   SUPERDRY                       SUPERDRY

Εμπριμέ επιλογές

Ο λόγος για τα εμπριμε κοντομάνικα πουκάμισα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του. Τα φλοράλ πουκάμισα εξακολουθούν να αποτελούν τάση και φέτος το καλοκαίρι και ταιριάζουν με chino βερμούδες και τζιν παντελόνια. Στη φετινή συλλογή θα βρούμε κοντομάνικα πουκάμισα με επιρροές από τα ‘70ς. Μπορείς να τα συνδυάσεις με chinos για μια προσεγμένη και μοντέρνα εμφάνιση. Εναλλακτικά σκέψου ένα μονόχρωμο κοντομάνικο πουκάμισο για κάθε περίσταση.

5

              SUPERDRY                        SUPERDRY                    SUPERDRY

6

           SUPERDRY                         SUPERDRY                       SUPERDRY

Casual T-shirts

Κατά βάση sporty αισθητική και casual style. Τα t-shirts ξεχωρίζουν για τα λογότυπα εμπνευσμένα από την Ιαπωνία και αποτελούν υπογραφή του στιλ Superdry. Δίνουν μοναδική πινελιά σε κάθε καλοκαιρινό look και είναι μια δυναμική προσθήκη στην ντουλάπα. Ιδανικά για τα πρωινά και τις απογευματινές ή βραδινές εξόδους.

Ελαφριά υφάσματα και prints που ξεχωρίζουν. Η καλοκαιρινή συλλογή Superdry διαθέτει έντονα χρώματα και μοντέρνα γραφικά που δημιουργούν cool vibes σε σένα και στους γύρω σου.

Ανακάλυψε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ανδρικά ρούχα Superdry και διάλεξε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από ηλιόλουστα κίτρινα και πορτοκαλί μέχρι δροσερά μπλε και πράσινα χρώματα!