Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι νέες τσάντες της σεζόν συνδυάζονται εύκολα και ανανεώνουν κάθε σου look

Submitted on
Ενότητα
Οι νέες τσάντες της σεζόν συνδυάζονται εύκολα και ανανεώνουν κάθε σου look

Φωτεινά χρώματα σε τσάντες μονοπωλούν το ενδιαφέρον και έχουν γίνει το απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχημένης street style εμφάνισης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η αποστολή του μήνα μας φέρνει μπροστά στα πιο μοντέρνα σχέδια σε τσάντες. Έντονα χρώματα, παστέλ αποχρώσεις αλλά και φλοράλ μοτίβα θα δώσουν έναν εκρηκτικό χαρακτήρα στο look.

Eye-catching σχέδια υπόσχονται it bags που θα κλέψουν την παράσταση.

Όταν μια τσάντα χωράει τα πάντα, είναι άνετη και πρακτική δεν έχεις λόγο να της αντισταθείς. Ακόμη και στην περίπτωση που χωράει τα απολύτως απαραίτητα έχεις λόγους να την προτιμήσεις.

1

       DESIGUAL                               DESIGUAL                 DESIGUAL

Pepe Jeans, Desigual και Guess καθορίζουν τα trends της σεζόν SS21. Η φετινή άνοιξη είναι φουλ στο χρώμα. Κόκκινες, μπλε και πράσινες τσάντες με την έγκριση των ειδικών δημιουργούν το πιο ενδιαφέρον στιλ.

Για τις πιο κλασικές μπεζ, λευκές και μαύρες τσάντες δίνουν έναν ultra σοφιστικέ αέρα.

Αναλύοντας λίγο καλύτερα τις νέες collections λατρεύουμε τον πλουραλισμό και τη φιλοσοφία της Desigual με μια διαφορά. Φέτος ρίχνει τους τόνους και εστιάζει στη μοναδικότητα της κάθε τσάντας μέσα από δυνατές λεπτομέρειες με αρκετές μονόχρωμες.

2

          PEPE JEANS                 PEPE JEANS                   PEPE JEANS

Η Pepe Jeans ξέρει με ποια τσάντα θα σε καλύψει σε κάθε περίσταση ενώ δεν λείπουν τα διαχρονικά ladylike σχέδια από την συλλογή.

3

                 GUESS                           GUESS                              GUESS

Οι τσάντες της Guess εμπνέονται από τη γυναικεία μας φύση. Προσαρμόζονται, ειδικά φέτος, στην πιο comfortwear εκδοχή χωρίς να λείπουν παιχνιδιάρικα στοιχεία. Διατηρούν θα λέγαμε μια ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και πρακτικού.

Διάλεξε τον τύπο της τσάντες που σε εξυπηρετεί μέσα από τσάντες ώμου, χιαστί, μέσης και backpack οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Μην ξεχνάς τα πορτοφόλια που συνδυάζονται με την αντίστοιχη τσάντα και βγαίνουν περήφανα σε κοινή θέα.

Αν αναρωτιέσαι τι θα ήταν τα καθημερινά σου σύνολα χωρίς το απαραίτητο αξεσουάρ ανακάλυψε τις τσάντες στις νέες αφίξεις! Για μια σεζόν; Σίγουρα όχι.