Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Pepe Jeans: Κοριτσίστικα σύνολα αφορμή για θάλασσα και διακοπές

Submitted on
Ενότητα
Pepe Jeans: Κοριτσίστικα σύνολα αφορμή για θάλασσα και διακοπές

Ακαταμάχητα παιδικά looks μυρίζουν Μεσόγειο και αποπνέουν την αύρα του καλοκαιριού!

Ποιος είπε ότι η παιδική μόδα δεν ακολουθεί τη διάθεση της εποχής;

H αύρα των διακοπών, τα χρώματα της θάλασσας και ο ήλιος εμπνέουν τα fashion brands. Υπέροχες παιδικές συλλογές σε έντονα χρώματα και μοντέρνα σχέδια κάνουν μικρούς-μεγάλους να ονειρεύονται.

H Pepe Jeans προτείνει μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων που υμνούν το στιλ της παιδικής χαλαρότητας. Το έχουν τόσο ανάγκη όλα τα παιδιά!

Από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα κάτι αλλάζει. Μοντέρνα σχέδια, φωτεινές αποχρώσεις και ευέλικτα σύνολα στην υπηρεσία της παιδικής άνεσης και του στιλ.

Χαρούμενα prints και μοτίβα είναι εδώ για να υπενθυμίζουν στους μεγάλους πως προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά.

1

          PEPE JEANS                   PEPE JEANS                   PEPE JEANS

2

          PEPE JEANS                  PEPE JEANS                    PEPE JEANS

Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας

Μπλε καλοκαιρινές αποχρώσεις χρωματίζουν όλα τα σύνολα για τους επόμενους μήνες. Τα σύννεφα είναι σπάνια και με φόντο τον ήλιο ξεπροβάλλουν τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ. Γεωμετρικά μοτίβα με επιρροές από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και το ελληνικό “μάτι” πρωτοστατούν για φέτος. Ελαφριά ντένιμ συνδυάζονται με φλοράλ printed t-shirts και σαγιονάρες στο τυρκουάζ χρώμα του βυθού. Στράπλες ολόσωμες φόρμες και εμπριμέ tops για ατέλειωτες βόλτες και άφθονο παγωτό.

3

           PEPE JEANS                   PEPE JEANS                    PEPE JEANS

4

         PEPE JEANS                    PEPE JEANS                  PEPE JEANS

Οι ρίγες έχουν τον πρώτο λόγο

Χρώμα και ρίγες είναι σύμβολο χαράς και αισιοδοξίας. Δικαιολογημένα αρέσουν στα κορίτσια και δημιουργούν στιλάτα σύνολα. Jumpsuits ριγέ και denim σαλοπέτες όχι μόνο αρέσουν αλλά ενθουσιάζουν. Χαριτωμένες λεπτομέρειες με φιόγκους στα σορτς και στραπλες top προσφέρουν όμορφες παιδικές εμφανίσεις. Η ψάθινη τσάντα με λουλούδια και διακοσμητικά pompons αναδεικνύει την κοριτσίστικη χάρη.

5

        PEPE JEANS                     PEPE JEANS                     PEPE JEANS

6

         PEPE JEANS                PEPE JEANS                     PEPE JEANS

Ροζ σαν πεντανόστιμο κουφέτο

Αποχρώσεις του ροζ και του φούξια με βολάν διακοσμητικά και broderie anglaise δαντέλα. Tie-dye prints και αμάνικες μπλούζες συνδυάζονται με μίνι φούστες και sneakers. Φούξια bikini και ολόσωμα παιδικά μαγιό μαζί με ροζ τζόκεϊ καπέλα μπαίνουν από τώρα στη βαλίτσα των διακοπών.