Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πλεκτά κομμάτια δημιουργούν τα micro-trends της νέας χρονιάς

Submitted on
Ενότητα
Πλεκτά κομμάτια δημιουργούν τα micro-trends της νέας χρονιάς

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα συμπαρασύρουν όσες εκτιμούν μια χουχουλιάρικη αίσθηση και ένα cozy outfit!

Αν σου ζητούσαμε να διαλέξεις το ιδανικό τοπίο, τότε, θα διάλεγες σίγουρα ένα χιονισμένο σαλέ.

Μια τάση για εκείνες που λατρεύουν το χειμώνα και τα πλεκτά. Ιδανικό για stay home καταστάσεις όσο και για everyday looks.

Πλεκτές υφές και περίτεχνες πλέξεις είναι τα key-items της νέας χρονιάς. Μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και σετάρονται με πολλούς τρόπους.

1

           TOM TAILOR                  TOM TAILOR                 TOM TAILOR

2

                 ROXY                             LIU JO                              LIU JO

Day ‘n Night επιλογή

Ναι, καλά διάβασες! Το πλεκτό φόρεμα σετάρεται με τα πιο basic κομμάτια αλλά φοριέται και πάνω από eco-leather παντελόνια για έξτρα βραδινο στιλ. Με αναφορές από τις επιδραστικές δεκαετίες των ‘80ς και ‘90ς σκιαγραφεί badass εμφανίσεις. Φοριέται από το πρωί με chunky μποτάκια και puffer μπουφάν ενώ για τις απογευματινές ώρες οι πειραματισμοί είναι ευπρόσδεκτοι.

3

                GUESS                           TOM TAILOR                   LIU JO

4

           DESIGUAL                      TOM TAILOR                SUPERDRY

Κομμάτι πασπαρτού

Άνετα και ζεστά τα πλεκτά μπλέκονται με animal prints και δημιουργούν σύγχρονες αναφορές. Φοριούνται με biker jackets ή casual μπουφάν και δημιουργούν εμφανίσεις για ξεχωριστές εξόδους. Cool και relaxed είναι η αίσθηση που ταιριάζει σε ένα look με βασικό πρωταγωνιστή το πλεκτό. Ένα κομμάτι-πασπαρτού της χειμερινής γυναικείας γκαρνταρόμπας.

5

               GUESS                              GUESS                           SUPERDRY

6

                  ROXY                           SUPERDRY                         ROXY

Τα μοντέρνα αξεσουάρ

Να, τι αγαπάμε πιο πολύ το χειμώνα: τα πλεκτά αξεσουάρ αφού αυτός ο επόμενος μήνας τα αναδεικνύει. Ως γνήσιο style icon ξέρεις τι χρειάζεται για να ολοκληρώσεις την εικόνα σου. Πλεκτά σκουφιά συμπληρώνουν την εμφάνισή σου και σου προσφέρουν προστασία από το κρύο. Το κλειδί για να ρίξεις τους τόνους είναι να επιλέξεις μονόχρωμα πλεκτά κασκόλ. Δοκίμασε τους πλεκτούς λαιμούς. Chunky πλεκτά γάντια μπλέκουν τις υφές και δημιουργούν ένα μοντέρνο mix.

Τα δρώμενα της μόδας αλλάζουν και εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Νιώσε τον παλμό της εποχής με τα καλύτερα γυναικεία κομμάτια που θα σε πάνε απευθείας στην άλλη πλευρά: τη νέα χρονιά!