Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

POOL SLIDERS

Submitted on
Ενότητα
POOL SLIDERS

Pool Slide Σαγιονάρες: 5+1 μοντέρνα σχέδια για το καλοκαίρι

 

Tις λένε Pool Slide Σαγιονάρες και ναι, μπορεί να είναι στιλάτες! Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε να τις φοράτε τόσο πιο γρήγορα θα μάθετε πώς να τις συνδυάζεται.

 

Εγκρίθηκαν από fashion icons και bloggers και συνεχίζουν ανανεωμένες με καινούριες επιρροές για δεύτερη σεζόν. Πέρσι, δειλά δειλά πρωτοεμφανίστηκαν για να μας προβληματίσουν και να θέλουμε οπωσδήποτε αυτό το καλοκαίρι να υιοθετήσουμε την τάση στις περισσότερες εξορμήσεις μας.

SUPERDRY BOYFRIEND T SHIRT ΦΟΡΕΜΑ, SUPERDRY POOL SLIDE ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ

 

Το trend συγκαταλέγεται ως βασική επιλογή στη συλλογή της Superdry, της Pepe Jeans και της Ash Shoes και τα σχέδια ανανεώνονται με ιριδίζουσες υφές, μεταλλική όψη και σε κάποιες περιπτώσεις ο πάτος ψηλώνει.

 

Και αν μας πείτε να ξεχωρίσουμε το βασικό τους πλεονέκτημα θα σας απαντήσουμε ότι είναι τρελά άνετα και πρακτικά! Εύκολα στη χρήση, εξαιρετικά ανθεκτικά, καθαρίζονται με απλό τρόπο και είναι η Νο1 λειτουργική πρόταση παπουτσιού για την πόλη και την παραλία.

 

Αποδεικνύουμε πως τα pool sliders μπορεί να είναι κομψά, άνετα και εθιστικά. Αρχικά, φαίνεται πως είναι ένα σχέδιο που μας παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες ενώ στην πορεία διαπιστώνεις πως η γοητεία του βρίσκεται ακριβώς σε αυτό: είναι πρακτικό και ανεπιτήδευτο κατάλληλο για πολλά στιλ. Είσαι hipster ή σου αρέσει το street style; Σου κάνει! Θέλεις να το φτάσεις στα άκρα και να συνδυάσεις τα pool sliders με κάλτσες; (ναι, καλά διάβασες!). Μπορείς.

 

Πρόκειται για τον πιο μοντέρνο τρόπο που θα σε βοηθήσει να δώσεις μια χαλαρή νότα στην εμφάνισή σου.

 

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας σχέδια σε γυναικεία pool slider σανδάλια:

1. SUPERDRY CITY SLIDE ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ, Now: 26.10 €, 2. SUPERDRY AOP POOL SLIDE ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ, Now: 26.10 €, ASH SPORT SCREAM SYNTHETIC NAPPA ΠΑΠΟΥΤΣΙ, Now: 62.10 €, 4. PEPE JEANS BIO ROYAL BLOCK ΣΑΙΟΝΑΡΕΣ, Now: 40.50 €, 5. SUPERDRY POOL SLIDE ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ, Now: 26.10 €

 

Φοριούνται… στην παραλία με σορτς, σαλοπέτες, beachwear, φόρεμα κάτω από τον ήλιο και με συντροφιά δροσιστικά smoothies.

 

Φοριούνται… τα καλοκαιρινά βράδια που ο καιρός ψυχραίνει με κάλτσες αστραγάλου και το αγαπημένο σου τζιν ή jumpsuit.

 

Αν τα επιλέξεις θα δεις πως τα pool sliders είναι ό,τι περίμενες!

 

Εξερευνήστε τις νέες pool slide σαγιονάρες του καλοκαιριού για γυναίκες και για άνδρες! Εσύ ποιο σχέδιο διαλέγεις;