Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πως να φορέσεις σωστά το μπουφάν στις χειμερινές αποδράσεις

Submitted on
Ενότητα
Πως να φορέσεις σωστά το μπουφάν στις χειμερινές αποδράσεις

Επίλεξε μοντέρνα σύνολα που θα σε προστατεύουν από το κρύο στις χειμερινές σου εξορμήσεις. Στη weekend εκδρομή στο βουνό το κατάλληλο μπουφάν είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί στη βαλίτσα σου!

Επιλέξατε προορισμό, κλείσατε δωμάτιο και η ημερομηνία αναχώρησης πλησιάζει. Ένα από τα πιο σημαντικά προτού ξεκινήσεις τη χειμερινή σου απόδραση είναι τα κατάλληλα ρούχα.

Προετοίμασε σωστά τη βαλίτσα σου από τώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

1

               ICE PEAK                      SUPERDRY                      SALOMON

2

            QUIKSILVER                 QUIKSILVER                     QUIKSILVER

Χειμερινή απόδραση στα χιόνια

Το να ντυθείς σαν κρεμμύδι δεν είναι λύση. Αν πρόκειται να επιδοθείς σε σπορ στα χιόνια ή απλά σκοπεύεις να απολαύσεις τη χιονισμένη φύση ενώ θα πίνεις τον καφέ σου στο σαλέ θα πρέπει να φοράς παντελόνια ειδικών προδιαγραφών και snow μπουφάν. Ένα skiing μπουφάν Salomon με αδιαβροχοποίηση διατηρεί το σώμα ζεστό κατά τη διάρκεια των σπορ. Εξίσου κατάλληλο είναι και το snow μπουφάν Quiksilver με ειδική μόνωση και ενισχυμένες ραφές. Γάντια snow Superdry από ανθεκτικά υλικά και ενισχυμένες παλάμες χρειάζονται οπωσδήποτε. Γυαλιά-μάσκα Quiksilver για snowboard ή για σκι θεωρούνται must have.

3

             TOM TAILOR                   SUPERDRY                     SUPERDRY

4

             SALOMON                   BIRKENSTOCK                  LUMBERJACK

Χειμερινή απόδραση στο βουνό

Υιοθέτησε την τάση του layering που θα περιλαμβάνει εκτός από ένα παρκά μπουφάν και ένα πλεκτό ή μια πλεκτή ζακέτα. Εναλλακτική πρόταση η sherpa ζακέτα με φλις επένδυση ή η κλασική φούτερ ζακέτα. Να έχεις μαζί σου έναν πλεκτό σκούφο, πλεκτό κασκόλ και γάντια. Φόρμες και φούτερ επιλέγονται για άνεση και στιλ. Τα μποτάκια κρατούν σταθερά και ζεστά τα πόδια.

5

                      DC                               SUPERDRY                      GUESS

6

                GUESS                           QUIKSILVER                   SUPERDRY

Χειμερινή απόδραση στο εξωτερικό

Αν μιλάμε για κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα τότε σε καλύπτει ένα καπιτονέ μπουφάν. Προτίμησε την ανανεωμένη του εκδοχή όπου το μήκος μακραίνει και είναι κατάλληλο για το χειμώνα. Ζεστά πλεκτά και πλεκτά σκουφιά συμπληρώνουν την εμφάνιση. Tα μποτάκια ενδείκνυνται για περπάτημα και εξερεύνηση της πόλης. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψεις βορειότερα, σε πιο ψυχρές χώρες, τότε προτείνουμε να υιοθετήσεις ένα σύνολο αντίστοιχο με την απόδραση στα χιόνια ή στο βουνό.

Το ντύσιμο στα χιόνια ή στο κρύο μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό όπως αυτό στην πόλη.

Αυτό που έχει σημασία είναι η επιλογή των κατάλληλων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.

Επόμενος προορισμός Αράχωβα. Μαζί θα ταξιδέψουμε!