Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πως να φορέσεις το animal print και να αξιοποιήσεις την τάση στο έπακρο

Submitted on
Ενότητα
Πως να φορέσεις το animal print και να αξιοποιήσεις την τάση στο έπακρο

Αξίζει να αγοράσεις ένα κομμάτι leopard ή animal print στις εκπτώσεις που θα σου θυμίζει πάντα πως έκανες την πιο έξυπνη επιλογή.

Μιλάμε για τα δυο πιο κλασικά μοτίβα στον κόσμο της μόδας που σε απασχολούν κάθε σεζόν. Είτε πρόκειται για ρούχο είτε για αξεσουάρ ένα leopard ή animal print item είναι ένα επιδραστικό, statement κομμάτι που κάνει το look πιο δυναμικό.

Καταρχήν, το ύφασμα παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση του τυπώματος. Το βασικό tip είναι να επιλέγεις όσο πιο απλές φόρμες καθώς η συγκεκριμένη τάση είναι από μόνη της huge.

Θα βρεις leopard σχέδια σε αρκετές παραλλαγές με το πιο διαδεδομένο μοτίβο να είναι αυτό με το μαύρο και τους μπεζ χρωματισμούς.

1

              SUPERDRY               SUPERDRY                    SUPERDRY

Leopard κομμάτια ταιριάζουν να συνδυαστούν με όλα τα βασικά χρώματα: λευκό, καφέ, γκρι ακόμη και μπλε. Σε αρκετές περιπτώσεις ο συνδυασμός ετερόκλητων μοτίβων όπως λεοπάρ-φλοράλ αποτελεί μια μοντέρνα πρόταση που μπορείς να ακολουθήσεις.

Το jean ταιριάζει και συνδυάζεται μοναδικά με λεοπάρ ή animal print δίνοντας νέες προοπτικές έκφρασης στο στιλ.

2

             BYOUNG                        DESIRES                          BYOUNG

Απέφυγε το συνδυασμό με φωτεινά χρώματα καθώς το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει.

Το μαύρο χρώμα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ως ο βασιλιάς του στιλ αφού στην περίπτωση που θέλεις να συνδυάσεις ένα μαύρο παλτό με ένα leopard φόρεμα και μαύρα μποτάκια είναι η τέλεια λύση.

Η τάση των λεοπάρ στα αξεσουάρ είναι must καθώς με ένα μόνο κομμάτι προσδίδεις μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο καθημερινό σου στιλ.

3

               NA-KD                        SUPERDRY                      SUPERDRY

Στα παπούτσια έχεις την επιλογή να επιλέξεις για παράδειγμα δερμάτινο μποτάκι με λεοπάρ λεπτομέρεια. Ενώ για τσάντα προτίμησε ένα λεοπάρ σχέδιο που αναμιγνύεται όμορφα με μαύρα διακοσμητικά στοιχεία και συμπληρώνει με στιλάτο τρόπο όλα τα σύνολα.

4

           SUPERDRY                               ASH                                   GUESS

Leopard και animal prints έχουν εδραιωθεί σε κάθε ντουλάπα. Λεοπάρ φόρεμα, αξεσουάρ ή τσάντα… αυτή η τάση δεν αφήνει περιθώριο αδιαφορίας αφού υπόσχεται το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Απλά μια μόδα; Όχι, αν αναλογιστείς πως κάθε σεζόν επανέρχεται και πρωταγωνιστεί στα πιο σικάτα outfits.

Θέλεις μια casual εμφάνιση με έντονο χαρακτήρα; Στο Passadena θα βρεις τις επικρατέστερες τάσεις και προτάσεις ολοκληρωμένων outfits με την ομόφωνη έγκριση όλων των fashionista!