Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Replay: Τα γυναικεία iconic pieces της σεζόν για άνετα looks

Submitted on
Ενότητα
Replay: Τα γυναικεία iconic pieces της σεζόν για άνετα looks

Καθημερινό στιλ και σύγχρονα looks από τη νέα συλλογή Replay μας δίνουν έμπνευση!

Ένα brand που ξέρει πως να δημιουργεί εμφανίσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Η τάση που θέλει την άνεση να πρωταγωνιστεί μετράει πάνω από δύο χρόνια. Αν σκέφτηκες ότι “πάει πέρασε”... πρέπει να αναθεωρήσεις. Αυτή τη σεζόν θα παραδοθείς σε look όπου το “μετρημένο” μίνιμαλ και λειτουργικό στιλ γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η γκαρνταρόμπα του χειμώνα αρχίζει να σε απασχολεί. Η καταλληλότερη στιγμή για να επιλέξεις τα κομμάτια-κλειδιά είναι τώρα.

Αυτά είναι μερικά από τα styles που επιλέξαμε από τη γυναικεία Replay συλλογή:

1

               REPLAY                           REPLAY                           REPLAY

2

            REPLAY                              REPLAY                            REPLAY

Φούτερ και cozy πλεκτά

Ποιος λέει ότι το άνετο και λειτουργικό ρούχο δεν μπορεί να να απογειώσει το look; Φούτερ και oversized t-shirts απογειώνουν την τέχνη του καθημερινού στιλ και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Άνετη σιλουέτα και εμπνευστικές αντιθέσεις λειτουργούν το ίδιο καλά όλες τις ώρες. Λούρεξ υφάσματα σε προετοιμάζουν για τη λάμψη των Χριστουγέννων. Όλα δείχνουν πως έφτασε η στιγμή της μακριάς πλεκτής ζακέτας και αυτό είναι από μόνο του στιλιστικό asset.

3

                REPLAY                           REPLAY                            REPLAY

4

             REPLAY                           REPLAY                           REPLAY

To jean

Skinny ή relaxed γραμμή ταιριάζει με ό,τι λαχταρά η ψυχή σου. Το γυναικείο Replay jeans σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα αξεσουάρ και τα μποτάκια δίνει fashion-forward σε κάθε σύνολο. Ειδικά skinny jeans φορεμένα με δερμάτινα μποτάκια με σούπερ chunky σόλες αποτελούν μια πρόταση που εκφράζει τη loud πλευρά της μόδας και μας αρέσει πολύ. Το jean δίνει χαρακτήρα και στιλ σε κάθε εμφάνιση.

5

              REPLAY                          REPLAY                          REPLAY

6

                  REPLAY                     REPLAY                         REPLAY

Τσάντες και μποτάκια Must-haves για μια καινούρια αρχή, την χειμερινή, με τσάντες και μποτάκια πασπαρτού με το χαρακτηριστικό στιλ Replay. Ανακάλυψε τσάντες σε διάφορα σχέδια-μεγέθη με αρκετές επιλογές. Επίλεξε ποια κομμάτια θα συνθέσουν την φετινή γκαρνταρόμπα και τα άνετα looks της σεζόν. Μαύρες τσάντες χαρίζουν στιλ στο καθημερινό accessorizing.

7

            REPLAY                           REPLAY                           REPLAY

Όσον αφορά τις γιορτές που πλησιάζουν οι επιλογές είναι: να παραμείνεις συντονισμένη με όλα τα νεότερα trends και να ενημερώνεσαι καθημερινά.

Ανακάλυψε στις νέες αφίξεις όλα όσα θα χρειαστείς για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 μέσα από τον απόλυτο προορισμό μόδας και στιλ: το Passadena.