Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνδύασε τα hero items της νέας σεζόν με τον καλύτερο τρόπο

Submitted on
Ενότητα
Συνδύασε τα hero items της νέας σεζόν με τον καλύτερο τρόπο

Η γκαρνταρόμπα της άνοιξης αλλάζει και εσύ χρειάζεσαι τα απαραίτητα της μεταβατικής περιόδου για περισσότερο στιλ.

Όλες αναζητάμε αυτό το ένα και μοναδικό κομμάτι που θα φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και θα αγαπήσουμε με την πρώτη ματιά.

Αυτό άλλωστε διαφοροποιεί τα must-have ρούχα και αξεσουάρ και τα αναβαθμίζει σε “ήρωες” της ντουλάπας μας. Ποια ρούχα ονομάζονται έτσι;

Πρόκειται για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν και αναβαθμίζουν ένα σύνολο όταν όλα τα άλλα κομμάτια αποτυγχάνουν. Μπορείς να βασιστείς στα hero items κάθε στιγμή και να τα εντάξεις στην εμφάνισή σου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για να ανακυρήξεις ένα ρούχο σε “ήρωα” θα πρέπει να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Μεταξύ των άλλων θα πρέπει να έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, να είναι ευπροσάρμοστο και διαχρονικό.

Από τις νέες τάσεις στα jeans μέχρι τα πολυαναμενόμενα φλοράλ φορέματα το στοίχημα αυτής της σεζόν περιλαμβάνει να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο τα hero pieces.

1

            DESIGUAL                        GUESS                             PEPE JEANS

Το κλασικό ντένιμ μπουφάν σου εξασφαλίζει μοναδικά σύνολα και δικαιολογημένα ανακηρύσσεται ως ο σούπερ ήρωας στο καθημερινό στιλ.

PSDN Style Notes: Επένδυσε σε αυτό καθώς είναι σταθερό στοιχείο στο ντύσιμο που θα φοράς για πολύ καιρό.

2

         PEPE JEANS                         GUESS                        SUPERDRY

Το μακρυμάνικο πουκάμισο ακολουθεί στη λίστα καθώς ταιριάζει με το ντένιμ μπουφάν και αναβαθμίζει με τις διακοσμητικές του λεπτομέρειες κάθε σύνολο.

PSDN Style Notes: Ανάλογα με το στιλ συνδύασε το με μια jean φούστα ή ένα παντελόνι για πιο στιλάτο αποτέλεσμα. Το ίδιο πουκάμισο μπορεί να σου δώσει διαφορετικό αποτέλεσμα που θα σε συντροφεύσει στον πρωινό καφέ του Σαββάτου μέχρι τη μεσημεριανή συνάντηση στο γραφείο.

3

           PEPE JEANS                 PEPE JEANS                 PEPE JEANS

Οι φαρδιές γραμμές στα παντελόνια και οι ζιπ-κιλότ έχουν το προβάδισμα. Το παντελόνι που θα επιλέξεις πρέπει να έχει ένα δυνατό χαρακτηριστικό που θα ενισχύει το look. Στιλάτο και μοντέρνο ταιριάζει με πλεκτό και μακρυμάνικες μπλούζες τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και στις βραδινές σου εμφανίσεις.

PSDN Style Notes: Επιλέγοντας ένα cargo παντελόνι της Pepe Jeans με utility τσέπες στο πλάι έχεις ένα δυνατό στιλιστικό trend που συνδυάζεται με όλα τα t-shirts. Ταιριάζει ιδανικά με sneakers ή πάνινα παπούτσια.

Υιοθέτησε όλα τα hero κομμάτια ξεκινώντας από τις νέες αφίξεις!