Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα πρώτα μαγιό δίνουν σέξι αέρα στα καλοκαιρινά σύνολα

Submitted on
Ενότητα
Τα πρώτα μαγιό δίνουν σέξι αέρα στα καλοκαιρινά σύνολα

Ολοκαίνουργια μαγιό δίνουν μια νέα διάσταση στο look της παραλίας. Επιλέξαμε τα καλύτερα μαγιό από τις νέες αφίξεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και υπόσχονται μοναδικές εμφανίσεις!

Βουτιές στα καταγάλανα νερά με στιλάτα μαγιό σε λαμπερά χρώματα και μοντέρνα σχέδια.

Καλοκαιρινά μοτίβα και υπέροχα χρώματα υπόσχονται παιχνίδια στον ήλιο και στη θάλασσα.

Αυτή τη σεζόν, νέα κοψίματα εξασφαλίζουν την ανανέωση που επιθυμείς. Από εδώ και στο εξής φλοράλ patterns αλλά και μονόχρωμα pieces σε μεταφέρουν νοερά σε τροπικούς παραδείσους.

1

             DESIGUAL                            ROXY                         DESIGUAL

Οι περισσότερες γυναίκες διαθέτουν σήμερα, τουλάχιστον, ένα ολόσωμο στην γκαρνταρόμπα τους. Πόσο μάλλον όταν φέρει την υπογραφή Desigual ή Roxy.

Το μαύρο ολόσωμο είναι η τέλεια επιλογή γιατί ταιριάζει σε όλες τις γυναικείες σιλουέτες.

2

            SUPERDRY                           ROXY                                 ROXY

Combined συνδυασμοί από top bikini και bottom bikini αφήνουν τη φαντασία σου να δημιουργήσει το μαγιό που καλύπτει το δικό σου γούστο.

Αξίζει την προσοχή σου η νέα σειρά της Superdry με μονόχρωμα top bikini συνδυασμένα με contrast matching ελαστικά bikini bottoms και το logo που όλες αγαπάμε να βλέπουμε.

3

                   ROXY                               ROXY                                  ROXY

Για όσες ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ τα rash vests της Roxy είναι απαραίτητα. Με υψηλή αντηλιακή προστασία και τον κατάλληλο σχεδιασμό που απωθεί την υγρασία είναι με απλά λόγια εγγύηση.

Αναφορές από περασμένες δεκαετίες και μικροσκοπικά κοψίματα χαρακτηρίζουν τα bottom bikini. High leg cuts εξακολουθούν να είναι τάση ενώ τα ανακυκλωμένα υφάσματα της Billabong ταιριάζουν στην πράσινη φιλοσοφία.

4

                 DESIGUAL                 PEPE JEANS                    BILLABONG

Το σύνθημα του καλοκαιριού είναι η άνεση. Οπότε αν αναρωτιέσαι με τι θα φορέσεις το τέλειο μαγιό η απάντηση είναι πανεύκολη.

Casual φορέματα φοριούνται από το πρωί μέχρι το απόγευμα με background ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και την κατάλληλη παρέα για selfie ή group photos.

5

           BILLABONG                      DESIGUAL                   PEPE JEANS

Οι διακοπές είναι κάτι που περιμένεις όλο τον χρόνο και αν το καλοσκεφτείς… δεν αργούν. Σαγιονάρες και σανδάλια θα συμπληρώσουν τα καλοκαιρινά σου σύνολα όπου κι αν βρίσκεσαι αυτό το καλοκαίρι.

Κύματα δροσιάς και υψηλές θερμοκρασίες με τα καλύτερα μαγιό στην πισίνα ή στην παραλία σηματοδοτούν την έναρξη ενός υπέροχου καλοκαιριού.

Φύγαμε!