Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών;

Submitted on
Ενότητα
Τι πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει η βαλίτσα των διακοπών;

Sliders και σαγιονάρες σε δροσερά χρώματα με την υπογραφή επώνυμων brands φέρνουν το καλοκαίρι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Οι καλοκαιρινές συλλογές εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις παρουσιάζουν τα πιο ευκολοφόρετα παπούτσια για casual εμφανίσεις, την πισίνα ή την παραλία.

Τα sliders είναι τα ιδανικά παπούτσια για να ολοκληρώσεις το στιλ εκτός σπιτιού. Ξέχνα ότι ήξερες μέχρι τώρα καθώς φέτος ξεχωρίζουν και ταιριάζουν σε κάθε σύνολο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξαναγεννιούνται από το παρελθόν και είναι άκρως καλοκαιρινή επιλογή.

1

              GUESS                              ELLESSE                        PEPE JEANS

Τα Satin Flatform Sliders με chunky σόλα της Superdry και τα Corny Sliders με ιριδίζουσα όψη της Pepe Jeans καθιερώνουν την νέα εποχή.

Ένα στιλάτο καλοκαιρινό σύνολο περιλαμβάνει τα κορυφαία slider σανδάλια, το μαγιό και καφτάνι.

H wishlist περιέχει σχέδια των Superdry, Pepe Jeans, Guess, Ellesse και πολλά ακόμη.

Τα λογότυπα πρωτοστατούν στα περισσότερα sliders.

2

              SUPERDRY                    SUPERDRY                      SUPERDRY

Αν προτιμάς την πιο κλασική εκδοχή το μαύρο χρώμα σε sliders θα σε καλύψει επάξια αφού έτσι κι αλλιώς φλερτάρει με την πρωτιά της διαχρονικότητας.

Το απόγευμα τα sliders είναι η ιδανική πρόταση για κοκτέιλ στην πισίνα ή στο beach bar. Ένα τοπ, σορτς και τα αγαπημένα σου sliders αρκούν για να απολαύσεις τις διακοπές. Η εμφάνιση με σορτς γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αν συνδυαστεί με σαγιονάρες.

3

            PEPE JEANS                    BILLABONG                    SUPERDRY

Το πιο δροσερό και κοριτσίστικο look του καλοκαιριού είναι αυτό που προβάλει τις σαγιονάρες σε πρώτο πλάνο.

Αν προσέχεις την εμφάνισή σου, το να επιλέξεις τα καινούρια μας σχέδια είναι η πιο έξυπνη επιλογή. Γιατί ένα καινούργιο ζευγάρι σαγιονάρες είναι ένδειξη ανανέωσης και στιλ.

4

             SUPERDRY                        SUPERDRY                    DESIGUAL

Αν πειραματίζεσαι και φοράς έντονα χρώματα δοκίμασε σαγιονάρες ως την τέλεια εναλλακτική. Ταιριάζουν με φορέματα και φούστες ενώ πρωταγωνιστούν καθημερινά σε κάθε σου βήμα και αποθεώνουν το σύνολο.

Μοντέρνα μοτίβα σε δυνατούς συνδυασμούς γίνονται η αναφορά της χαλάρωσης. Άνεση και πρακτικότητα είναι τα βασικά συστατικά που πρέπει να έχουν οι σαγιονάρες σου.

Με επιρροές από τη μόδα του σήμερα, σε φωτεινά χρώματα και με μοντέρνες λεπτομέρειες τα φετινά σχέδια είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί!