Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το νέο-boho φέτος αλλάζει και είναι… πανεύκολο!

Submitted on
Ενότητα
Το νέο-boho φέτος αλλάζει και είναι… πανεύκολο!

Η νέα συλλογή της Pepe Jeans χαρακτηρίζεται από folk διάθεση και γήινους συνδυασμούς.

Το στιλ bohemian είναι κάτι περισσότερο από τον συνδυασμό φλοράλ μοτίβων.

Η φετινή σεζόν παρουσιάζει το νέο μποέμ που, ναι μεν εξακολουθεί να είναι επηρεασμένο από τη φιλοσοφία των hippies και τα φλοράλ μοτίβα των ‘70ς, αλλά αλλάζει μορφή και γίνεται πιο μινιμάλ.

Η εμφάνισή είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άλλοι σε σένα και αντιπροσωπεύει την αισθητική αλλά και τον τρόπο ζωής σου.

Για να υιοθετήσεις την σύγχρονη εκδοχή ενός boho outfit ξεκίνα με απλά βήματα.

Η άνεση είναι συνώνυμη του νέο-μποέμ στιλ

Το βασικό συστατικό επιτυχίας σε ένα boho-chic στιλ είναι η άνεση. Midi, αντί για maxi, φαρδιά φορέματα, πλεκτά πουλόβερ και τζιν παντελόνια είναι μερικά από τα κομμάτια που απαρτίζουν ένα σωστό bohemian look. Floral πουκάμισα ταιριάζουν με μονόχρωμα παντελόνια ή φούστες και μπότες.

1

        PEPE JEANS                         PEPE JEANS                      PEPE JEANS

Επίλεξε γήινους τόνους και μαλακά υφάσματα

Η προτροπή μας είναι να αντλήσεις έμπνευση από τα χρώματα της φύσης. Έτσι, μπορείς με βάση τη φθινοπωρινή παλέτα να επιλέξεις καφέ, μπεζ, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, χακί και λευκό χρώμα. Τα φίλτρα αναζήτησης θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό!

2

            PEPE JEANS                   PEPE JEANS                    PEPE JEANS

Αγαπημένα υφάσματα όπως το βαμβάκι, σουέντ, σιφόν και δέρμα θα δώσουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα από διαφορετικές υφές. Ο κανόνας του αναβαθμισμένου boho style δεν απαγορεύει τη δαντέλα αρκεί να αφορά διακριτικές λεπτομέρειες στο ρούχο που θα ενισχύει τις αντιθέσεις των υφασμάτων.

3

         PEPE JEANS                        PEPE JEANS                   PEPE JEANS

Τα μοτίβα μιξάρονται με μονοχρωμίες

Για να ανανεώσεις αυτό το στιλ και να ξεχωρίσει από τις προηγούμενες σεζόν θα πρέπει να συνδυάσεις φλοράλ ή έθνικ μοτίβα με μονόχρωμα items. Ουδέτερα χρώματα σε τσάντες και παπούτσια συμπληρώνουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

4

           PEPE JEANS                      PEPE JEANS                     PEPE JEANS

Το bohemian chic style είναι ένα ιδιαίτερο και δημιουργικό στιλ που αναπτύσσεται μέσα από την καλλιτεχνική σου έκφραση η οποία είναι πολύπλευρη και στιλάτη. Φωτεινές αποχρώσεις και μια γερή δόση μίξης υφασμάτων θα δώσουν την εκλεπτυσμένη πλευρά του boho spirit που αναζητάς.

Νιώσε ελεύθερη να εκφράσεις το στιλ σου μέσα από τις νέες αφίξεις στο Passadena.gr συνδυάζοντας τα κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ!