Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

UPDATE YOUR STYLE

Submitted on
Ενότητα
UPDATE YOUR STYLE

3 στοιχεία που πρέπει όλοι οι άνδρες να υιοθετήσουν το καλοκαίρι!

 

Είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του καλοκαιριού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα φωτεινά χρώματα και στα πολύχρωμα μοτίβα; Ανανέωσε το στιλ σου με 3 εύκολα και απλά στοιχεία που θα σου δώσουν το στίγμα ενός casual και συγχρόνως chic καλοκαιριού αφήνοντας τη φαντασία να σε οδηγήσει σε ένα ξεχωριστό ντύσιμο.

  1. Βάλε Χρώμα στην εμφάνισή σου

 

Καλοκαίρι σημαίνει χρώματα φωτεινά που εκπέμπουν θετική ενέργεια και μας επιτρέπουν να ανανεώσουμε τόσο την γκαρνταρόμπα, όσο και τη διάθεσή μας. Κυρίαρχα χρώματα της σεζόν όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο αλλά και κλασικά χρώματα όπως το μπλε ή το χακί  -και οι διαφορετικές αποχρώσεις τους- είναι επιλογές που διευκολύνουν τα looks. Καφέ, μπεζ συνυπάρχουν αρμονικά και συνδυάζονται με τα κυρίαρχα χρώματα του καλοκαιριού για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

  1. Επιλέγουμε καλοκαιρινά μοτίβα

 

Αυτή τη σεζόν οι βοτανολόγοι θα είναι πανευτυχείς! Για να το πούμε διαφορετικά, τα τροπικά τυπώματα, οι μονοχρωμίες ή διχρωμίες που αποτυπώνουν τη φύση αλλά και floral μοτίβα είναι από τις πιο δυνατές τάσεις. Επικρατούν, επίσης, τα γεωμετρικά σχέδια ιδιαίτερα σε πιο παστέλ αποχρώσεις ως εναλλακτική.

PEPE JEANS BURDEN ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, Now:  66.60 €, SUPERDRY ROOKIE CHINO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ, Now: 62.95 €, TOM TAILOR JERSEY JACQUARD ΣΑΚΑΚΙ, Now: 111.20 €, SUPERDRY ALUMNI ΓΥΑΛΙΑ, Now:  40.45 €, SUPERDRY SKIPPER ΠΑΠΟΥΤΣΙ, Now:  39.20 €

 

  1. Τα Βασικά Ανδρικά Κομμάτια

 

Μιλάμε για το πουκάμισο, το πόλο μπλουζάκι και τα αγαπημένα t-shirts όσον αφορά το επάνω μέρος και για chinos, jeans, cargo βερμούδες ή παντελόνια για το κάτω μέρος. Οι συνδυασμοί μεταξύ του επάνω και του κάτω μέρους είναι αμέτρητοι και πετυχαίνουμε διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με την περίσταση.

 

Βέβαια, ένα ολοκληρωμένο σύνολο απαρτίζεται από το κατάλληλα αξεσουάρ. Τολμάμε γυαλιά ηλίου με πολύχρωμους φακούς και αγαπημένα backpacks μας συντροφεύουν όλες τις ώρες. Το δερμάτινο σανδάλι της Birkenstock, οι εσπαντρίγιες και τα sneakers ολοκληρώνουν με το καλύτερο δυνατό στιλ το outfit.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ 2783 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ