Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βρήκαμε τα αξεσουάρ που θα δώσουν ξεχωριστό στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις

Submitted on
Ενότητα
Βρήκαμε τα αξεσουάρ που θα δώσουν ξεχωριστό στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις

Πλεκτά μοτίβα και ζεστά υλικά δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στα everyday looks. Σε ακολουθούν κάθε ώρα της μέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίνοντας ένα ξεχωριστό αέρα στο προσωπικό σου στιλ!

Αν κάτι αγαπάς το χειμώνα είναι τα πλεκτά αξεσουάρ! Ο μήνας τα τοποθετεί στο προσκήνιο.

Με τη θερμοκρασία να πέφτει στο μηδέν αυτά τα αξεσουάρ γίνονται απαραίτητα. Cozy πλέξεις και ποικιλία χρωμάτων-σχεδίων είναι κατάλληλα από το πρωί στο γραφείο ή στη σχολή μέχρι τις απογευματινές βόλτες.

Τι θα επιλέξεις για το καθημερινό look;

1

           HURLEY                               ROXY                         SUPERDRY

2

              SUPERDRY                  TOM TAILOR                  SUPERDRY

Πλεκτά σκουφιά που θα αγαπήσεις λίγο παραπάνω

Χρώματα και σχέδια που θα αγαπήσεις αυτή τη σεζόν. Ο λόγος είναι ότι μαζί με αυτά τα σκουφιά θα κάνεις τις καλύτερες εμφανίσεις. Επίλεξε chunky πλέξεις και μοντέρνα κομμάτια που θα εκφράσουν την ανέμελη διάθεση της κρύας μέρας. Το πλεκτό σκουφί είναι η λύση για να προστατέψεις κεφάλι-αυτιά από το κρύο. Ζεστά puffer μπουφάν, άνετες φόρμες και φούτερ συντονίζονται απόλυτα μαζί τους.

Πρόκειται για μια προσιτή λύση για αυτό άλλωστε μπορείς να αγοράσεις περισσότερα από ένα δημιουργώντας διαφορετικά σύνολα.

Τα headband είναι μια νέα πρόταση που επικρατεί αυτή τη σεζόν.

3

             TOM TAILOR               TOM TAILOR                SUPERDRY

4

            TOM TAILOR                TOM TAILOR                 TOM TAILOR

Πλεκτά κασκόλ φοριούνται μαζί με πλεκτά σκουφιά

Ευρηματικός και απαραίτητος συνδυασμός. Ο χειμώνας είναι η εποχή που “παντρεύει” τα πλεκτά σκουφιά με τα πλεκτά κασκόλ. Το πλεκτό κασκόλ είναι αρκετά πρακτικό αλλά μην ξεχνάς πως υπάρχουν περιμετρικά κασκόλ-λαιμοί που φοριούνται ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν κάθε στιλ. Ένα colourful πλεκτό κασκόλ κλέβει τις εντυπώσεις όταν φορεθεί με ένα παλτό.

5

            SUPERDRY                            LIU JO                           DESIGUAL

6

             SUPERDRY                    PEPE JEANS                    SUPERDRY

Γάντια η τελευταία απαραίτητη πινελιά

Τα κλασικά δερμάτινα γάντια επιστρέφουν ανανεωμένα και συναγωνίζονται φέτος τα πλεκτά γάντια. Για στιλάτα ή σοφιστικέ σύνολα διάλεξε τα αγαπημένα σου. Δίνουν χαρακτήρα στα σύνολα και ολοκληρώνουν την εμφάνιση στις χαμηλές θερμοκρασίες. Ναι, φέτος συνδυάζουν άνεση, ζεστασιά και ιδιαίτερο στιλ. Φοριούνται με όλα και ταιριάζουν με το ανάλογο πλεκτό κασκόλ, πλεκτό σκουφί και με δερμάτινο μπουφάν.

Τα πιο εμπνευσμένα γυναικεία κομμάτια είναι εδώ!