Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΙΛΕΚΑ D80302WLUCK1300-70010

SAVE THE DUCK
'IRIA' ΜΑΚΡΥ PUFFER ΓΙΛΕΚΟ ΓΥΝΑΙΚEIO D80302WLUCK13-70010

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιγραφή
  • Γιλέκο puffer μακρύ με κουκούλα & επένδυση από ίνα Plumtech* από οικολογικό, συνθετικό πούπουλο που προσφέρει μεγάλη προστασία από το κρύο με τη μέγιστη άνεση κινήσεων λόγο του μικρού του βάρους. Κλείσιμο με αμφίδρομο φερμουάρ. Αδιάβροχο & αντιανεμικό. Δύο εξωτερικές τσέπες με κρυφό φερμουάρ & στάμπα εσωτερικά 100% animal free. Χάρη στο ύφασμα iris έχει λαμπερή & κομψή εμφάνιση. Patch με logo Save The Duck στη κουκούλα.
  • 100% nylon
  • *Info: Αυτό το υλικό, σε αντίθεση με συμβατικό βάτα πολυεστέρα, επιτρέπει τη δημιουργία ενδυμάτων σε περιορισμένο χώρο εξασφαλίζοντας ελαφριά και μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Το PLUMTECH® έχει υψηλό επίπεδο αναπνοής, το οποίο επιτρέπει τη διασπορά της πλεονάζουσας θερμότητας που παράγεται κατά την καθημερινή προπόνηση αλλά & στους ρυθμούς της πόλης. Χάρη στην υψηλή πυκνότητα της ίνας PLUMTECH®, μπορεί να εγκλωβίσει μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα αέρα (καλύτερη θερμομόνωση) στη δομή της, διατηρώντας τη φυσική θερμοκρασία του σώματος και εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη άνεση.
  • Το PLUMTECH® δεν χρησιμοποιεί προϊόντα ζωικής προέλευσης, δηλαδή φτερά. Το 2014 στην Save the Duck απονεμήθηκε το βραβείο VEGAN FASHION AWARD από την PETA deutschland (μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων). Το 2015 η μάρκα προσχωρεί στην LAV (Lega Anti Vivisezione - Anti Vivisection society) και έχει αποκτήσει πιστοποίηση "Animal Free Fashion".

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Χρώμα
Επιλέξτε μέγεθος:
Βρες το μέγεθός σου
Κλείσιμο