Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

12 ιδέες με puffer μπουφάν για να επιλέξεις τον Ιανουάριο

Submitted on
Ενότητα
12 ιδέες με puffer μπουφάν για να επιλέξεις τον Ιανουάριο

Καλωσόρισε το 2020 και μαζί ανανέωσε το στιλ σου επιλέγοντας το mega-trend για τις καθημερινές σου και όχι μόνο, εμφανίσεις.

Ήρθε η στιγμή μετά τις γιορτές που πρέπει να επιστρέψεις σε γνώριμους, καθημερινούς ρυθμούς. Μια ακόμη απόδειξη ότι χρειάζεσαι ένα καινούριο μπουφάν καθώς είναι το βασικό κομμάτι που θα σε καλύψει όλες τις ώρες.

Οι επιλογές σε μπουφάν και παλτό είναι πάρα πολλές. Ωστόσο πρέπει να βρεις αυτό που θα σου χρησιμεύσει στις περισσότερες περιπτώσεις, μέρα και νύχτα.

Ναι, ισχύει ότι το puffer μπουφάν θα σε απασχολήσει τη νέα χρονιά. Εστιάζουμε στα καλύτερα σχέδια της σεζόν και σου προτείνουμε το στιλ μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο. Χάρη στην εσωτερική του επένδυση το φουσκωτό μπουφάν είναι η ιδανική λύση που απαιτούν οι χαμηλές θερμοκρασίες αυτής της εποχής.

Διάβασε παρακάτω μερικές σημειώσεις στιλ για να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο για σένα.

Μπορεί φαινομενικά το φουσκωτό να συνδέεται με πιο casual σύνολα όμως αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί. Ένα φουσκωτό μπουφάν θεωρείται ευέλικτο item και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

1

                   GUESS                          BYOUNG                          DESIGUAL

Αν υπάρχει ένα διαχρονικό στιλ μπουφάν που ταιριάζει ιδιαίτερα με πλεκτά και jeans αυτό είναι το φουσκωτό μπουφάν.

2

               ELLESSE                         ELLESSE                          BYOUNG

Το oversized puffer είναι ιδανικό για το γυμναστήριο και τις πρωινές σου δραστηριότητες ενώ ένα σικάτο style σε πιο στενή γραμμή μπορεί να φορεθεί στην απογευματινή σου βόλτα και στις βραδινές σου εξορμήσεις.

3

           SUPERDRY                     TOM TAILOR                        GUESS

Σε περίπτωση που είσαι ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν τον πλανήτη αναζήτησε τα puffer styles των ethical fashion brands που στηρίζουν τη φιλοσοφία τους στη βιώσιμη μόδα.

Δοκίμασε όχι μια, αλλά δύο τάσεις ταυτόχρονα και φόρεσε το φουσκωτό σου με καρό παντελόνι.

4

      SAVE THE DUCK                 PEPE JEANS                JACK WOLFSKIN

Μια total black εμφάνιση με μαύρο puffer jacket, μαύρο φούτερ και black jeans επιβάλλεται να συνδυαστεί με sneakers και μαύρη τσάντα για περισσότερο στιλ.

Αν αναζητάς styles που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου μετά τις γιορτές click to fashion και βρες στο Passadena αυτό που ζητάς στην καλύτερη τιμή, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων για όλους!