Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το 2020 κάνει ποδαρικό με τα πιο easy-to-wear ανδρικά παπούτσια

Submitted on
Ενότητα
Το 2020 κάνει ποδαρικό με τα πιο easy-to-wear ανδρικά παπούτσια

Αν έπρεπε να διαλέξεις τα μοναδικά παπούτσια που θα έπαιρνες αν ναυαγούσες σε ένα νησί αυτά θα ήταν…

Η εύρεση ενός easy-to-wear ανδρικού παπουτσιού αποτελεί τη λεπτή γραμμή που ισορροπεί μεταξύ άνεσης και στιλ.

Τα καλά νέα; Υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν και στα πιο ιδιαίτερα γούστα.

Ο βασιλιάς των στιλιστικών συνδυασμών

Δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου να το βρεις αφού τα sneakers κάνουν τα καλύτερα combo που μεταμορφώνουν κάθε σύνολο. Το ξέρεις εσύ και όλος ο πλανήτης που ανεξαρτήτως καιρού, σεζόν και τάσεων τα επιλέγει σε κάθε περίσταση. Αν δίνεις μεγάλη σημασία στην άνεση και θέλεις να κινείσαι ελεύθερα αυτό το στιλ είναι για σένα.

1

               GUESS                                 DIADORA                            SUPERDRY

Οι πρωτοπόροι της άθλησης και του sport style το επιλέγουν

Όταν τα παπούτσια είναι αθλητικά τρέχουμε και γυμναζόμαστε! Αυτό μέχρι πρότινος καθως η τάση athleisure καλά κρατεί και μας θυμίζει πως η άνεση είναι το σημαντικότερο στοιχείο σε οποιοδήποτε παπούτσι. Έτσι, τα αθλητικά έχουν γίνει αναπόσπαστο συστατικό του σωστού street style που μεταξύ μας… δεν βαριέσαι ποτέ. Με αυτή την έννοια ταιριάζουν με όλα και νιώθεις έξτρα στιλ όταν τα φοράς.

2

             SUPERDRY                          SUPERDRY                       LUMBERJACK

Οι προηγμένες τεχνολογικές ιδιότητες κάποιων παπουτσιών όπως τα Salomon τα ανεβάζουν βαθμίδα και σαφώς μας κερδίζουν για κάθε μέρα.

Τα πιο επίκαιρα της εποχής

Ένα μποτάκι είναι πάνω από όλα ένα ανθεκτικό παπούτσι. Το χειμώνα είναι must-have και πρέπει να το έχεις. Πρακτικά, μοντέρνα και άνετα τα μποτάκια είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν με jeans και chinos. Chic, ροκ ή elegant θα λυγίσουν κάθε σου αντίσταση!

1

             PEPE JEANS                       PEPE JEANS                         PEPE JEANS

Σε γενικές γραμμές η άνεση στα παπούτσια είναι επιβεβλημένη. Είναι προς όφελος σου να επιλέγεις ένα σχέδιο που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα μείνεις ικανοποιημένος ακόμη και αν σου στοιχίσει λίγο περισσότερο.

Από την άλλη μεριά, ένα ποιοτικό ζευγάρι παπουτσιού πρέπει να τηρεί τις υποσχέσεις του και αυτό το ξέρουμε καλά στο Passadena.

Είναι προτιμότερο να κοιτάξεις για την ποιότητα και όχι την ποσότητα, καθώς αυτό είναι ένα συχνό λάθος που το βρίσκουμε μπροστά μας. Αρκετά οικονομικές λύσεις έχουν μικfρή διάρκεια ζωής και τα φθηνά υλικά κάνουν τα παπούτσια να φθείρονται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αν αγαπάς τον κλασικό συνδυασμό jeans με φούτερ και αθλητικά, sneakers ή μποτάκια ανακάλυψε το σχέδιο που θα σε κάνει να περπατάς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Με ένα κλικ… to fashion!