Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυτά τα στιλάτα και πολύ cool σορτς έγιναν, ήδη, best seller

Submitted on
Ενότητα
Αυτά τα στιλάτα και πολύ cool σορτς έγιναν, ήδη, best seller

Το πιο δροσερό και κοριτσίστικο look του καλοκαιριού είναι αυτό που προβάλει τα σορτς σε πρώτο πλάνο.

Μια ταξιδιωτική απόδραση είναι στο μυαλό όλων και η βαλίτσα με τα απαραίτητα των διακοπών περιλαμβάνει σορτς τζιν, φλοράλ, αθλητικά, ριγέ σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μήκη.

Ιδανικά τα σορτς συνδυάζονται με ζωηρά και έντονα χρώματα που χαρακτηρίζουν το πνεύμα και τη διάθεση του καλοκαιριού.

Μια εμφάνιση με σορτσάκι γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αν συμπεριλάβεις σε αυτήν κάποιο kimono και ολοκληρώσεις το σύνολο με τα πιο hot σανδάλια της σεζόν.

1

        SUPERDRY                     PEPE JEANS                        ICHI

Μην ξεχνάς πως αμάνικα μπλουζάκια και crop top είναι η τέλεια λύση για κάθε είδους σορτ.

Υπάρχουν διάφορα κριτήρια που καθορίζουν την επιλογή σορτ όπως η ποιότητα και το σχέδιο. Αν θέλεις να στοχεύσεις στα πιο ευπώλητα σορτς επίλεξε αρχικά τον τύπο που σου ταιριάζει.

Το τζιν σορτσάκι

Οι απλές γραμμές και το ελαφρύ τζιν ύφασμα είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά πίσω από το σχεδιασμό των περισσότερων τζιν σορτς.

Το τζιν σορτσάκι παραπέμπει σε bohemian style και συνδυάζεται με κροσέ ή λευκές μπλούζες για clean cut style αλλά και φλοράλ ή boho πουκάμισα για πιο trendy επιρροές.

2

              PEPE JEANS                                    VOLCOM

Cargo ή chino σορτς

Για όσες επιλέγουν casual σχέδια σορτς ή βερμούδες τα cargo αλλά και τα chino είναι στα καλύτερα τους! Επίλεξε σύμφωνα με το σωματότυπό σου chino σορτ ή βερμούδα που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα. Τα cargo σορτς ενδέχεται να έχουν πλαινές λεπτομέρειες ή κεντήματα σε αγαπημένες χακί-μπεζ αποχρώσεις -και όχι μόνο- που παραπέμπουν στο γνωστό cargo στιλ.

3

                 SUPERDRY                                SUPERDRY

Αθλητικό στιλ σε σορτς

Κατάλληλο για το γυμναστήριο, την παραλία αλλά και για τις καθημερινές δραστηριότητες μέσα στη μέρα. Ιδιαίτερα αγαπητό στις νεότερες ηλικίες συνήθως συνδυάζεται με ραντάκια ή αμάνικα μπλουζάκια ή μόνο με το μαγιώ!

5

               SUPERDRY                                     ELLESSE

Η επιλογή σε σορτς είναι μια επιτυχημένη πρόταση για καλοκαιρινά σύνολα. Θάλασσα, ήλιος και στιλάτα σορτς είναι όσα χρειάζεσαι για να σε ταξιδέψουν.

Ανακάλυψε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε γυναικεία σορτς και όλα όσα θα χρειαστείς για να έχεις το τέλειο καλοκαιρινό outfit!