Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα αξεσουάρ της BURTON υπόσχονται ξέγνοιαστες διακοπές

Submitted on
Ενότητα
Τα backpack της BURTON υπόσχονται ξέγνοιαστες διακοπές

Αν είσαι από αυτούς που ψάχνουν ξεχωριστά μέρη για να χαλαρώσουν τότε θα πρέπει να αναζητήσεις τα πιο cool και ξεχωριστά σακίδια που θα σε συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές διακοπές.

Εμπιστευόμαστε το δημοφιλές σε Ελλάδα και εξωτερικό brand BURTON το οποίο στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και απολαμβάνουν τη φύση!

Ένα brand με οικολογικές ευαισθησίες που εγγυάται ότι μέχρι το 2020 σύμφωνα με το Fair Work Association κάθε άτομο που συμμετέχει στον κύκλο ζωής των προϊόντων της εταιρίας θα έχει ασφαλείς και φιλικές συνθήκες εργασίας.

1

            BURTON                       BURTON                    BURTON                        BURTON

Έτσι, αν θέλεις το backpack που θα επιλέξεις εκτός από στιλ και λειτουργικότητα να παράγεται από μια εταιρία που η φιλοσοφία της και η εταιρική της κουλτούρα είναι ενάντια στον έντονο τρόπο ζωής ενώ παράλληλα προωθεί την έννοια του sustainability τότε επίλεξε BURTON.

Backpack,νεσεσέρ αλλά και τσάντες που καλύπτουν κάθε ανδρικό γούστο σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων υπόσχονται ξέγνοιαστες διακοπές και χαλαρωτικά weekend στη φύση!

Πώς να φορέσεις το backpack στην πόλη

Αν συνηθίζεις να μεταφέρεις πολλά πράγματα στην καθημερινότητα τότε η επιλογή μιας backpack ακούγεται ιδανική. Συνδυάζεται με βερμούδα και t-shirt ενώ οι εσπαντρίγιες και τα sneakers ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

3

              BURTON                                       BURTON

Πώς να συνδυάσεις το backapck στις διακοπές

Όταν μιλάμε για διακοπές συνήθως εννοούμε θάλασσα οπότε το μαγιό είναι στη λίστα με τα απαραίτητα. Για τους λάτρεις του βουνού επίλεξε ανατομικά σανδάλια κατάλληλα για αποδράσεις στη φύση, όπου σε συνδυασμό με το σακίδιο θα κάνουν τη διαμονή σου στο κάμπινγκ -και όχι μόνο, πιο λειτουργική.

4595

                BURTON                                     BURTON

Για να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο σκέψου τη χρησιμότητα του και διάλεξε ένα backpack με αρκετές τσέπες και θήκες που χωράει μέχρι και το laptop. Η ενισχυμένη πλάτη και η εγγύηση εφ΄όρου ζωής που σου παρέχουν τα σακίδια/τσαντάκια της BURTON σου εξασφαλίζουν πως πρόκειται για το backpack/νεσεσέρ που αναζητάς!

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια σε backpack από brands που εμπιστεύεται και αγαπάει το καταναλωτικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο!