Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τα σημερινά polo μπλουζάκια είναι κάτι παραπάνω από άνετα!

Submitted on
Ενότητα
Τα σημερινά polo μπλουζάκια είναι κάτι παραπάνω από άνετα!

Νέα χρώματα σε πόλο κάνουν match με άνετες βερμούδες και υπόσχονται τις πιο στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Οι fashion experts σου συστήνουν να υιοθετήσεις αυτή την τάση καθώς όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους polo μπλούζες και βερμούδες.

Οι διαφορετικές περιστάσεις -δουλειά, ένα ρομαντικό δείπνο- προυποθέτουν διαφορετικό στιλ σε πολλούς χρωματισμούς και διαφορετικά μοτίβα.

Για αυτό το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις είτε κάποιο κλασικό σχέδιο -μονόχρωμο ή ριγέ, είτε να τολμήσεις έντονα χρώματα και ενδιαφέροντα prints.

1

    SUPERDRY                         SUPERDRY                          TOM TAILOR                                  ELLESSE

Για τα δροσερά βράδια η λύση μεταφράζεται σε polo με μακρύ μανίκι χωρίς να χάσεις το στιλ σου ενώ άνετα συνδυάζεται με τζιν παντελόνι.

Το μπλουζάκι τύπου πόλο αποτελεί σταθερή αξία κάθε σεζόν γιατί είναι ευπροσάρμοστο τόσο για τους οπαδούς του casual style όσο και για αυτούς που επιλέγουν formal εμφανίσεις.

Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα πόλο μπλουζάκια συνδυάζονται με τα πάντα και φοριούνται μέχρι και στην παραλία.

Καλό είναι το polo μπλουζάκι να πέφτει χαλαρό στο σώμα και να είναι φτιαγμένο από ελαφρύ, υψηλής ποιότητας υλικό κατά προτίμηση αναγνωρίσιμων brands που είναι συνώνυμα στο μυαλό μας για το στιλ και την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής.

3

                        DC                                        SUPERDRY

Το πλέον χαρακτηριστικό ύφασμα για πόλο μπλουζάκια είναι το πικέ αλλά μπορείς να επιλέξεις εναλλακτικά κάποιο ζέρσεϊ ύφασμα.

Συνηθίζεται για λόγους στιλ να σηκώνεται το πίσω μέρος του γιακά ενώ καλό είναι να αποφεύγεις να κλείνεις όλα τα κουμπιά.

3

             NORTH SAILS                           TOM TAILOR

Μεγάλα λογότυπα, allover εμπριμέ ή ρίγες είναι μερικές από τις επιλογές που σου προτείνουμε. Επίσης, αρκετοί άνδρες προτιμούν να φορούν εσωτερικά ένα t-shirt και να διπλογυρίζουν το μανίκι εναλλάξ, με το μανίκι του πόλο.

Γενικότερα, θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και διαχρονικό από ένα πόλο μπλουζάκι που σε καλύπτει όλες τις ώρες από τα casual outfits του Σαββατοκύριακού μέχρι το γραφείο.

Στο Passadena.gr είμαστε αποφασισμένοι να σου προτείνουμε τα καλύτερα σχέδια στη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και τιμών.

Ανακάλυψε όλα τα πόλο μπλουζάκια και όλα τα σχέδια της ανδρικής συλλογής!