Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΒIRKENSTOCK για όλα τα outfits!

Submitted on
Ενότητα
ΒIRKENSTOCK για όλα τα outfits!

Με τα BIRKENSTOCK go classic ή δοκίμασε κάτι νέο!

Όταν μιλάμε για σανδάλια, υψηλές θερμοκρασίες και άνεση έχουμε πρωτίστως τη σκέψη μας στα BIRKENSTOCK.

Οι νέες συλλογές της BIRKENSTOCK για γυναίκες και άνδρες επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο πρακτικό ή καλύτερο για τα καθημερινά σου σύνολα στην πόλη ή στις διακοπές.

Τα ανανεωμένα σχέδια της BIRKENSTOCK μπορούν να σου δώσουν εκτός από τα κλασικά σχέδια με σύγχρονες λεπτομέρειες και νέες προτάσεις.

1

         BIRKENSTOCK                    BIRKENSTOCK                 BIRKENSTOCK

Στις νέες αφίξεις για γυναικεία σανδάλια και ανδρικά σανδάλια θα δεις, θα σκεφτείς συνδυασμούς και θα μεταφερθείς σε ξέγνοιαστες στιγμές που αφορούν τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

2

Ανακάλυψε όλα τα fashionable styles της Birkenstock για Spring/Summer 2019

Εκτός από τις νέες προτάσεις σε σανδάλια η BIRKENSTOCK εξακολουθεί να είναι 1η στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο με κάποιες κλασικές επιλογές που τη χαρακτηρίζουν.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι πρόκειται για ανατομικά σχεδιασμένα σανδάλια με ειδικά διαμορφωμένο πέλμα από φελλό και λάτεξ, με suede επένδυση και ενδιάμεση βάση EVA ειδικά σχεδιασμένη για να απορροφά τους κραδασμούς του πέλματος.

ARIZONA: Η κλασική επιλογή

H σειρά ARIZONA έχει διαχρονικό σχεδιασμό και είναι πάντοτε στη μόδα.

2

        BIRKENSTOCK ARIZONA                      BIRKENSTOCK ARΙZΟNA                       

PAPILLIO: Must-have για αυτό το καλοκαίρι

Σανδάλι με εμφανείς επιρροές των παπουτσιών πλατφόρμα και νέα παιχνιδιάρικα παστέλ σχέδια έχει να παρουσιάσει η σειρά PAPILLIO.

4

           BIRKENSTOCK PAPILLIO                 BIRKENSTOCK PAPILLIO 

Τα BIRKENSTOCK θεωρούνται ανατομικά και υποστηρίζουν την εσωτερική καμάρα του ποδιού με τον πιο άνετο τρόπο.

Το οικολογικό δέρμα χαρακτηρίζει την πλειονότητα των σχεδίων ενώ σύγχρονες λεπτομέρειες όπως μεταλιζέ όψη και διπλός πάτος είναι στοιχεία που δείχνουν πως το διεθνές brand παρακολουθεί τις τάσεις και τις προσαρμόζει στη δική του φιλοσοφία.

Από την προηγούμενη σεζόν επιλέξαμε και αγαπήσαμε τη σειρά BIRKENSTOCK EVA σε ακόμα πιο προσιτές τιμές, μοντέρνα σχέδια και χρώματα.

Πώς να συνδυάσεις τα BIRKENSTOCK αυτό το καλοκαίρι

1. Με τζιν σορτς ή τζιν βερμούδα και λευκό t-shirt.

2. Οι μεταλλικές προτάσεις θα συνδυαστούν ιδανικά με φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα.

3. Με γυναικεία μαγιώ και ανδρικά μαγιώ.

4. Για μια κλασική εμφάνιση το παντελόνι με πουκάμισο δίνει διαφορετικό look με πιο hippie χαρακτήρα αν επιλέξεις αυτά τα σανδάλια.

Για εύκολη καθημερινή εμφάνιση και street style επίλεξε σχέδια σε δροσερά υφάσματα και καλοκαιρινά χρώματα από τα πιο ενημερωμένα fashion brands στο ανανεωμένο site του Passadena.gr