Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγορίστικα σύνολα που καλύπτουν κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Submitted on
Ενότητα
Αγορίστικα σύνολα που καλύπτουν κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Για το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε η παιδική μόδα για αγόρια είναι συγκεκριμένη: χρώμα και στιλ σε κάθε look!

Το πρόσημο της σεζόν είναι θετικό για μια κεφάτη καθημερινότητα μετά το κλείσιμο των σχολείων. Αυτό το γνωρίζουν καλά τα παιδιά και περισσότερο τα αγόρια.

Logoprint και επιρροές από το χαλαρό πνεύμα των surfers εμπνέει τα παιδιά. Στην αρχή του μήνα τα παιδιά φορούν ελαφριά υφάσματα και μοντέρνα τυπώματα με mix and match αισθητική.

Πως να ντυθεί ένα αγόρι καλύπτοντας 3 διαφορετικές περιστάσεις;

1

               GUESS                         BILLABONG                      ELLESSE

2

               GUESS                        PEPE JEANS                    ELLESSE

Πρωινά γεμάτα άνεση

Η επιλογή άνετων ρούχων παίζει πρωτεύοντα ρόλο όταν μιλάμε για αγορίστικες πρωινές δραστηριότητες. Έτσι οι φόρμες δίνουν τη σκυτάλη στις βερμούδες. Οι τύπου αθλητικές βερμούδες ταιριάζουν στα καλοκαιρινά πρωινά στο σπίτι ή στο πάρκο. Οι ντένιμ βερμούδες φοριούνται από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Αν συνδυαστούν με t-shirts και καθαρά αθλητικά παπούτσια ή sneakers θεωρούνται μια ιδανική πρόταση για ανέμελο παιχνίδι με στιλ.

3

         QUIKSILVER                   BILLABONG                   QUIKSILVER

4

            QUIKSILVER                 QUIKSILVER                    BILLABONG

Look παραλίας

Για τα παιδιά το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της παραλίας. Θεωρούνται σημαντικά η άνεση, η προστασία από τον ήλιο και η ελευθερία κινήσεων. Ένα μαγιό-βερμούδα ακολουθεί την τάση των αντρών στα μαγιό. Αγορίστικα μαγιό με μοτίβα συνοδεύουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες των παιδιών. Βλέπουμε μπλούζες από τεχνικά προηγμένα υφάσματα που προστατεύουν το ευαίσθητο παιδικό δέρμα να προτιμούνται αρκετά. Πετσέτα θαλάσσης, καπέλο και σαγιονάρες ολοκληρώνουν με επιτυχία το αγορίστικο look παραλίας.

5

          BILLABONG                      US POLO                     PEPE JEANS

6

   ORIGINAL MARINES               REPLAY                     PEPE JEANS

Στιλ στα πάρτι

Καλοκαίρι χωρίς παιδικό πάρτι ή κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθεί όλη η οικογένεια δεν νοείται. Για αυτή την περίσταση ταιριάζει ένα υφασμάτινο παντελόνι chino, cargo ή μια υφασμάτινη βερμούδα. Φοριέται είτε με πόλο μπλούζα είτε με πουκάμισο ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Σε μεγαλύτερη ηλικία τα παιδιά ρωτώνται κατά τη διαδικασία επιλογής ρούχων. Όταν νιώθει ότι οι προτιμήσεις του λαμβάνονται σοβαρά υπόψη απολαμβάνει καλύτερα τα ρούχα και τα αξεσουάρ γιατί τα έχει διαλέξει μόνος του.

Παιδικά χαμόγελα, ανεμελιά και σύνολα για όλες τις ώρες σε τέλεια αναλογία.

Ανακάλυψε όλα όσα χρειάζεται!