Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοριτσίστικα σύνολα ενθουσιάζουν με στιλ πρωί-βράδυ

Submitted on
Ενότητα
Κοριτσίστικα σύνολα ενθουσιάζουν με στιλ πρωί-βράδυ

Φωτεινά χρώματα και χαρούμενα μοτίβα προμηνύουν το καλοκαίρι. Όταν μιλάμε για παιδική μόδα το παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες!

Έντονα χρώματα, μοντέρνα prints και έξυπνες λεπτομέρειες αποτελούν τα συστατικά της επιτυχημένης κοριτσίστικης εμφάνισης.

Στο κεφάτο παιχνίδι του καλοκαιριού μπαίνουν στο παιδικό μικροσκόπιο ρούχα και αξεσουάρ που αποκλείεται να περάσουν απαρατήρητα.

Πως να ντυθεί ένα κορίτσι σε 3 διαφορετικές περιστάσεις, τώρα, που κλείνουν τα σχολεία;

1

          PEPE JEANS                      DESIGUAL                          ROXY

2

                ROXY                          PEPE JEANS                     ELLESSE

Πρωινή χαλαρότητα

Για εμφανίσεις το πρωί στην παιδική χαρά ή στο σπίτι τον πρώτο λόγο έχει η άνεση. Το κλειδί για πρωινό στιλ είναι η επιλογή ρούχων και αξεσουάρ που αναδεικνύουν το καλοκαιρινό πνεύμα. Διάλεξε φορέματα ή jumpsuits και επίλεξε φωτεινά και ανοιχτά χρώματα όπως το φούξια της φράουλας, το πράσινο του βασιλικού ή το μπλε του ουρανού. Φούστες και tops αποτελούν μια ακόμη ιδανική πρωινή πρόταση για κορίτσια. Μοντέρνα sneakers, σανδάλια και sliders συγκαταλέγονται στις επικρατέστερες λύσεις.

3

              GUESS                               GUESS                               GUESS

4

                ROXY                                GUESS                         PEPE JEANS

Ώρα για θάλασσα

Έφτασε η στιγμή για παιχνίδι στην παραλία. Ξεκίνα με το κοριτσίστικο μαγιό. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό που μπορεί να ταιριάζει χρωματικά ή να είναι της ίδιας φιλοσοφίας-αισθητικής με το δικό σου, γυναικείο μαγιό. Σετ, σορτς-μπλούζα θεωρείται τέλεια πρόταση για το look παραλίας. Ντένιμ σορτς και αμάνικες μπλούζες ή t-shirts βοηθούν μια χαλαρή και συγχρόνως μοντέρνα εμφάνιση παραλίας. Σαγιονάρες, καπέλο και πετσέτα πάνε μαζί με το μαγιό ενώ η παιδική πετσέτα-πόντσο για κορίτσια είναι και φέτος key-piece στο look παραλίας.

5

  ORIGINAL MARINES    ORIGINAL MARINES   ORIGINAL MARINES

6

             GUESS                   ORIGINAL MARINES              DESIGUAL

Καλοκαιρινά πάρτι

Με το κλείσιμο των σχολείων όλο και κάποιο καλοκαιρινό πάρτι θα προκύψει. Για πετυχημένες απογευματινές κοριτσίστικες εμφανίσεις τα φώτα στα πάρτι είναι σε looks με μοδάτες λεπτομέρειες. T-shirts με έντονα βολάν από τούλι στα μανίκια, φουλ παγιέτα στα σορτς και σούπερ στιλάτες cross body παιδικές τσάντες. Για την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση σε παιδικό πάρτι διάλεξε κάτι “επίσημο” που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η μόδα για κορίτσια, συνήθως, ακολουθεί τη γυναικεία μόδα. Δώσε στην κόρη χώρο να εκφραστεί και να διαμορφώσει το δικό της στιλ. Με επιρροές από τα δικά σου, γυναικεία σύνολα, άφησε της την ευκαιρία να πειραματιστεί με τάσεις, χρώματα και μοτίβα που αντανακλούν την μοναδική της προσωπικότητα.

Ελάτε μαζί!