Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Cropped tops και πως να συνδυαστούν για ανεπανάληπτα looks

Submitted on
Ενότητα
Cropped tops και πως να συνδυαστούν για ανεπανάληπτα looks

Όλα τα συστατικά του καλοκαιρινού στιλ μέσα από καθημερινά κομμάτια που φτιάχνουν τη μέρα σου!

Τα cropped tops είναι μια μοντέρνα επιλογή για το καλοκαίρι. Επανέρχονται ανανεωμένα και αποτελούν βασικό συστατικό για ένα σύγχρονο look με μοντέρνα αισθητική.

Θεωρούνται ευέλικτα κομμάτια στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα καθώς μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους σε διαφορετικές περιστάσεις.

Η ευελιξία των cropped tops τα καθιστά ιδανικά για μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Φοριούνται από το πρωί στην πόλη ή στην παραλία μέχρι τις βραδινές βόλτες.

Πως συνδυάζονται για την κάθε περίσταση; Ποιο cropped top είναι το σωστό;

1

            SUPERDRY                      SUPERDRY                  SUPERDRY

2

            PEPE JEANS                 PEPE JEANS                          ROXY

To πρωί στην πόλη

Η επιλογή του cropped top είναι αρκετά αγαπητή αφού μπορεί να σου δώσει μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού προτίμησε βαμβακερά κοντομάνικα, αμάνικα ή halter cropped tops σε ποικίλες αποχρώσεις. Συνδυάζονται τέλεια με φούστες και ιδιαίτερα με μίνι φούστες.

3

             ELLESSE                            ROXY                               VOLCOM

4

               ELLESSE                        SUPERDRY                     SUPERDRY

Στην παραλία

Αν η παραλία είναι ο προορισμός σου τι καλύτερο να φορέσεις cropped top με σορτς πάνω από το μπικίνι. Επίλεξε διαφορετικά prints ώστε να χαρίσεις ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο στο look παραλίας. Σκέψου το ενδεχόμενο να συνδυάσεις ένα μονόχρωμο cropped top με ένα allover printed σορτς ή το αντίστροφο.

5

         DESIGUAL                          DESIGUAL                       PEPE JEANS

6

            PEPE JEANS                   DESIGUAL                       PEPE JEANS

Απογευματινή βόλτα

To styling ενός statement cropped top, για καλοκαιρινή απογευματινή ή βραδινή εμφάνιση, δημιουργεί μια δροσερή πρόταση. Μια μάξι φούστα, midi φούστα ή μια δροσερή παντελόνα θα δώσει μποέμ νότα στο σύνολο. Αν θέλεις την πιο casual εκδοχή συνδύασε το cropped top με 5-τσεπο coloured chino. Για χαλαρή καλοκαιρινή εμφάνιση πρόσθεσε μια μικρού μεγέθους χιαστί τσάντα. Αν το βραδινό αεράκι το επιτρέπει συνδύασε το με ένα κιμονό ή προτίμησε ένα μακρυμάνικο cropped top.

Η ευελιξία τους τα κατατάσσει ως essential pieces κατάλληλα για μια ευρεία γκάμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων.

Αβίαστα σύγχρονη, με ελάχιστη προσπάθεια, επίλεξε ολοκληρωμένα γυναικεία καλοκαιρινά σύνολα που θα ευχαριστηθείς για καιρό.