Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανεμελιά στην πόλη και στην παραλία με ψάθινα αξεσουάρ

Submitted on
Ενότητα
Ανεμελιά στην πόλη και στην παραλία με ψάθινα αξεσουάρ

Αξεσουάρ για κάθε μέρα από ψάθα συναντούν φορέματα, πέδιλα και μαγιώ και σου θυμίζουν το καλοκαίρι.

Οι αγαπημένες μας ψάθινες τσάντες επανέρχονται! Αξεσουάρ σε διάφορα σχέδια-μεγέθη προκύπτουν από τις απεριόριστες δυνατότητες που δίνει αυτό το εύπλαστο υλικό και το δημιουργικό πνεύμα των σχεδιαστών.

Αυτή τη σεζόν, αναζήτησε την ποικιλία σχεδίων των Ichi, Pepe Jeans και Roxy που με την ανάλογη μποέμ διάθεση συναντούν πρώτοι το καλοκαίρι.

12

                ROXY                          PEPE JEANS                     PEPE JEANS

Η ψάθα στο επίκεντρο του στιλ στην πόλη

Από όλες τις ιδιότητες του street style αυτό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να συνδυάζεις διαφορετικά υλικά και να δημιουργείς κάτι νέο. Τσάντες και καπέλα από φυσικά υλικά προσδίδουν ξεχωριστό ύφος και δίνουν την απαραίτητη καλοκαιρινή διάθεση. Ταιριάζουν με jean σορτς και αμάνικες μπλούζες για ένα φρέσκο αποτέλεσμα. Πολύχρωμες ψάθινες τσάντες με pon pon ή χάντρες της Pepe Jeans είναι μερικές από τις πιο ιδανικές επιλογές.

2

                 ROXY                               ROXY                                 ICHI

Η τέλεια ψάθινη τσάντα παραλίας

Ακολούθησε αυτή την τάση και άφησε τη διάθεσή σου να δημιουργήσει τα πιο καλοκαιρινά σύνολα με βασικό συστατικό ψάθινες πλέξεις. Ολόσωμα μαγιώ ή bikini, πετσέτα, καπέλο και αντηλιακό χωράνε όλα σε μια μεγάλη ψάθινη τσάντα.

3

                  ICHI                           PEPE JEANS                            ICHI

Διακοπές χωρίς αυτήν δεν γίνονται

Η ψάθινη τσάντα είναι τάση και την κρατάς παντού. Θα ομορφύνει τις μέρες σου και θα χωρέσει εύκολα στην βαλίτσα των διακοπών. Λευκά φορέματα, μαγιώ και Birkenstock σανδάλια σε ακολουθούν όλο το καλοκαίρι. Νωχελική διάθεση; Στις διακοπές έχεις όλα όσα θα χρειαστείς! Έχεις το κατάλληλο outfit;

Οι ψάθινες τσάντες ή με ψάθινες λεπτομέρειες απαιτούν το ανάλογο ντύσιμο. Επίλεξε να τις συνδυάσεις στην πόλη ή στις διακοπές με street style κομμάτια σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου jeans, σανδάλια, φορέματα και γυαλιά.

Κάτι ακόμη: Τα ψάθινα καπέλα έχουν τώρα την τιμητική τους. Panama style ή με μεγάλο γείσο συμπληρώνουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

Νέες αφίξεις καθημερινά σου δείχνουν τον τρόπο για να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα στην πόλη και στην παραλία.

Δώσε προτεραιότητα σε smart επιλογές για έναν ανέμελο μήνα!