Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

“We live in Black” για να λατρέψεις τα κομμάτια που κάνουν τη διαφορά

Submitted on
Ενότητα
“We live in Black” για να λατρέψεις τα κομμάτια που κάνουν τη διαφορά

Αν αναζητάς ένα brand που η φιλοσοφία του στηρίζεται στην αναζήτηση του προσωπικού στιλ τότε το Religion είναι θέμα αρχής.

Ιδιαίτερα σχέδια σε μαύρο χρώμα και μοναδικά prints με μουσικές επιρροές από τη βρετανική σκηνή πρωτοστατούν σε κάθε συλλογή.

Η έμπνευση από το ανατολικό Λονδίνο και η διεθνής κουλτούρα του street style με skeleton φιγούρες είναι αναπόσπαστα στοιχεία που ορίζουν τα αγαπημένα κομμάτια που φέρουν την υπογραφή Religion.

Styles της νέας σεζόν όχι μόνο αναβαθμίζουν το καλοκαιρινό στιλ αλλά χαρίζουν την τέλεια εμφάνιση που χαρακτηρίζει το ανάλαφρο mood της εποχής.

1

            RELIGION                       RELIGION                     RELIGION

T-shirts με τη σωστή δόση punk-rock και διακοσμητικών λεπτομερειών λειτουργούν συμπληρωματικά και φέρουν ισορροπία στο edgy look.

Μας αρέσουν τα tropical printed πουκάμισα και ο τρόπος με τον οποίο το συγκεκριμένο brand μεταφράζει κάθε τάση στα δικά του μέτρα και σταθμά.

2

            RELIGION                     RELIGION                        RELIGION

Για κάτι πιο “ήσυχο” επίλεξε το boxy oversized πουκάμισο σε σιέλ ή λευκό χρώμα. Μπροστά απλό, με patch στη μανσέτα και χαρακτηριστικό τύπωμα με κοντράστ ύφασμα στο πίσω μέρος.

Αν επιθυμείς περισσότερη έμπνευση t-shirts με ηχηρά μηνύματα ή μεγάλα τυπώματα αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο τη μόδα του σήμερα.

Το μαύρο χρώμα αποτελεί σταθερή αξία ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

3

          RELIGION                          RELIGION                        RELIGION

Βερμούδα camo ή μαύρη φούτερ με λοξές τσέπες επιτυγχάνουν το ιδανικό κοντράστ ανάλογα με ποια statement μπλούζα θα τα συνδυάσεις.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι με το Religion ορίζεται όχι μόνο το σύγχρονο ανδρικό στιλ αλλά χτίζονται οι θεμελιακοί νόμοι του μοντέρνου street style. Για αρκετούς το Religion Clothing δεν είναι ένα ακόμη brand -είναι ένας τρόπος ζωής.

Αν η φιλοσοφία του σε καλύπτει ανακάλυψε τα πιο εμβληματικά κομμάτια που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ RELIGION

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ RELIGION