Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Style Memo: 3 shoe trends για την καλοκαιρινή ατζέντα

Submitted on
Ενότητα
Style Memo: 3 shoe trends για την καλοκαιρινή ατζέντα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις συγκεντρωμένα σε ένα post. Από κολακευτικά σανδάλια μέχρι εσπαντρίγιες και σαγιονάρες αυτά τα κομμάτια θα πρέπει να σημειώσεις άμεσα στην ατζέντα σου. Με την υπογραφή των πιο αγαπημένων brands.

Κάθε καλοκαιρινό look διαθέτει τα πιο επιθυμητά αξεσουάρ. Δροσερά, αμάνικα φορέματα μέχρι σορτς και ολόσωμες φόρμες ταιριάζουν με τα κατεξοχήν καλοκαιρινά παπούτσια που συμπληρώνουν μια κομψή εμφάνιση.

Πρόκειται για τις πιο ανερχόμενες τάσεις που θα τραβήξουν το βλέμμα όλων και θα πρέπει να ποντάρεις. Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί και ανυπομονείς να ενσωματώσεις στα καθημερινά outfits χρώμα και ένταση.

1

           PEPE JEANS                    SUPERDRY                       PEPE JEANS

Εσπαντρίγιες

Η αποστολή της σεζόν είναι να φορέσεις τις ανανεωμένες εσπαντρίγιες της Pepe Jeans και της Superdry. Απόδειξη ότι ένα διαχρονικό σχέδιο παπουτσιού ανανεώνεται κάθε σεζόν με νέα στοιχεία όπως οι εσπαντρίγιες με διπλό πάτο της Pepe Jeans. Εσύ καλείσαι να τις συνδυάσεις με το δικό σου, μοναδικό στιλ!

2

                ASH                                 PEPE JEANS                   PEPE JEANS

Σανδάλια

Στιλ και άνεση είναι το όνειρο κάθε γυναίκας και τα σανδάλια σου προσφέρουν και τα δυό. Θεωρούνται ως το αγαπημένο είδος παπουτσιού για τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθημερινά με λεπτές ή φαρδιές αγκράφες, δερμάτινα ή με rubber λεπτομέρειες τα φετινά σανδάλια προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων-χρωμάτων για καθημερινό ντύσιμο. ASH, Birkenstock και Pepe Jeans γνωρίζουν καλά τους κανόνες για δημιουργικό styling.

31

                 ROXY                         SUPERDRY                     SUPERDRY

Σαγιονάρες

Το καλοκαίρι είναι στη γωνία και οι σαγιονάρες είναι παντού. Flip-flops και sliders είναι οι ευπροσάρμοστες και άνετες επιλογές που ικανοποιούν τις καθημερινές σου ανάγκες. Δοκίμασε αυτές τις τάσεις, τώρα, που είναι στο απόλυτο peak.

Με τέτοια ποικιλία σχεδίων λογικό είναι να αναρωτιέσαι τι θα πρωτοδιαλέξεις. Αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα σχέδιο επίλεξε αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο. Αν πάλι, πρόκειται να διαλέξεις 2-3 styles άκου την καρδιά σου.

Ανακάλυψε όλα όσα θα χρειαστείς για τέλεια καλοκαιρινά looks!