Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βρες τα καλύτερα σχέδια του Μαΐου για ένα ξεχωριστό look

Submitted on
Ενότητα
Αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια του Μαΐου για μοναδικό αποτέλεσμα

Φέτος η Pepe Jeans έχει μεγάλα σχέδια. Πάτησε κλικ και ανακάλυψε την καλοκαιρινή συλλογή που θα σε μεταφέρει σε άλλο μήκος κύματος.

Η γυναικεία συλλογή της Pepe Jeans σε ταξιδεύει με εντυπωσιακά μοτίβα και διακοσμητικά στοιχεία, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν θέλεις να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα διάλεξε τα must κομμάτια που σου προτείνουμε και είναι hot στο χώρο της μόδας.

Άντλησε έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι και φόρεσε αμάνικες μπλούζες και φορέματα με έθνικ επιρροές. Δημιούργησε εμβληματικά σύνολα που θα φοράς κάθε μέρα για τους υπόλοιπους μήνες.

1

            PEPE JEANS                  PEPE JEANS                    PEPE JEANS

Τα αγαπημένα σου κομμάτια έχουν αναφορές από περασμένες δεκαετίες που εκφράζονται μέσα από oversized γραμμές, εφαρμοστά ή φαρδιά φορέματα και αμάνικες μπλούζες. Η χρωματική παλέτα με παστέλ ή έντονους χρωματισμούς δημιουργεί όμορφες αντιθέσεις ενώ η συλλογή εμπεριέχει επιλεκτικά φλούο.

Νοσταλγία για τις πιο ρομαντικές και ρετρό ύφος που αναβιώνεται μέσα από βολάν και γεωμετρικά μοτίβα είναι από τα highlights της σεζόν.

2

            PEPE JEANS                 PEPE JEANS                    PEPE JEANS

Ένα brand που αγαπά το ντένιμ και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία: jean σορτς και jean playsuit φόρμες είναι από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του καλοκαιριού.

Νέα χαρακτηριστικά και διακοσμητικές λεπτομέρειες σε vintage τσάντες συμπληρώνουν το σύνολο.

3

          PEPE JEANS                   PEPE JEANS                  PEPE JEANS

Η 2η συλλογή της Dua Lipa για την Pepe Jeans χορεύει σε dance ρυθμούς και σε διευκολύνει να πειραματιστείς με τις πιο αντιπροσωπευτικές on stage εμφανίσεις της τραγουδίστριας-influencer.

Συμπέρασμα: Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση Pepe Jeans έχει τη σωστή δόση άνεσης και στιλ που σε συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν σου αρέσουν οι αντιθέσεις το ανοιχτόχρωμο jean παντελόνι ταιριάζει τέλεια με λευκό top και σανδάλια. Το λευκό χρώμα θεωρείται το πιο καλοκαιρινό και ταιριάζει με το ντένιμ όσο κανένα άλλο.

Άνοιξε τον ήχο, βρες την Dua Lipa playlist και κάνε κλικ στη νέα συλλογή της Pepe Jeans.

Δες τη Γυναικεία Συλλογή Pepe Jeans!