Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

BURTON MENSWEAR

Submitted on
Ενότητα
BURTON MENSWEAR

BURTON: Το ανδρικό brand συνώνυμο του κύρους και της ποιότητας

Την εταιρία παρακολουθούν εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών οπότε δεν χρειάζεται να είσαι snowboarder για να αγαπάς τα BURTON!

Στατιστικά οι άνδρες αγοράζουν με μικρότερη συχνότητα από ότι οι γυναίκες είναι όμως το ίδιο επιλεκτικοί. Ακριβώς, επειδή ασχολούνται λιγότερο με την εμφάνισή τους θέλουν οι επιλογές τους να είναι ποιοτικές με διάρκεια στο χρόνο.

Με αφορμή την ποιότητα και τα προσεγμένα σχέδια της BURTON εισάγουμε το Burton Lifestyle που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων ταξιδεύουν ή τους αρέσουν τα ταξίδια σαν μέσο απόδρασης.

BURTON MENSWEAR

BURTON COLLECTION

Αφορά τους άνδρες που αξιοποιούν πλήρως κάθε ώρα της μέρας και ο τρόπος ζωής τους είναι φιλικός με τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας. Άνδρες που ασπάζονται έναν αειφόρο τρόπο σκέψης και δράσης που σκέφτονται υπεύθυνα προς όφελος του πλανήτη, που ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα όλων –ακόμη και των ζώων- και διασφαλίζουν ακόμη και την ηθική προέλευση των ρούχων τους. Επίσης, η εταιρία είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζοντας διάφορα προγράμματα.

BURTON MENSWEAR

BURTON, NOW: 91,80 € BURTON, NOW: 62,10 € BURTON, NOW: 71,10 €

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι τα backpacks του brand καθώς είναι αρκετά στιλάτα, με εργονομικό σχεδιασμό κατάλληλα για την πόλη και ταξίδια. Ανεξάρτητα από το εάν ζείτε έναν αθλητικό τρόπο ζωής ή σας αρέσει η περιπέτεια και τα ταξίδια, όλα τα backpacks συνοδεύονται με ΕΓΓΥΗΣΗ Lifetime.

Γιατί να επιλέξετε BURTON styles:

1. Η συλλογή παρουσιάζει δυναμικά σχέδια που ενισχύουν τη στιλιστική σας ταυτότητα.

2. Η φιλοσοφία της εταιρίας επιβεβαιώνεται έμπρακτα με πράξεις που δίνουν νόημα για έναν καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

3. Η εγγύηση lifetime στα backpacks αποδεικνύει πως μιλάμε για σίγουρη ποιότητα!

4. Θεωρούνται casual και ταιριάζουν με ανέμελο ή αθλητικό look.

Εξερευνήστε τα καλύτερα σχέδια σε backpacks της BURTON με εγγύηση εφ’ όρου ζωής!

BURTON φούτερ και μπλούζες για κάθε μέρα!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ως 40% με πάνω από 12.000+ fashion styles κατάλληλα για όλους! Ανακαλύψτε τα ΌΛΑ!