Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

DRESS TO WEAR NOW

Submitted on
Ενότητα
DRESS TO WEAR NOW

Ένα φόρεμα για κάθε μέρα της εβδομάδας που αποδεικνύει 100% το στιλ σου!

Η σκέψη ενός φορέματος είναι μια σωστή επιλογή streetstyle που αποκαλύπτει μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για επιτυχημένες εμφανίσεις.

Με την αστάθεια του καιρού και τις έντονες βροχοπτώσεις οι βασίλισσες του στιλ επενδύουν σε highstreet λεπτομέρειες και σε φορέματα που φορούν ιδανικά με παλτό ή μπουφάν και τσάντες έτσι ώστε να τραβούν την προσοχή όλων.

Συγκεντρώσαμε ένα φόρεμα για κάθε μέρα της εβδομάδας που θα δώσει μια ενδιαφέρουσα διάσταση στο ντύσιμο σου αλλάζοντας διάθεση με την προϋπόθεση των κατάλληλων αξεσουάρ.

 

Similar SUPERDRY dress

Προτείνουμε να αντισταθμίσεις μια μουντή μέρα με ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια.

Το scroll-άρισμα παρακάτω θα σε πείσει πως η τέλεια προστασία από τις καιρικές συνθήκες γίνεται με stylish τρόπο!

Τετάρτη με ένα DESIGUAL χαλαρό φόρεμα, στα μέσα της εβδομάδας αναδεικνύεις με κομψό τρόπο τη σιλουέτα και τονίζεις τη θηλυκότητα σου με αυτό το ωραίο κρουζέ κόψιμο στο στήθος.

Dress To Wear Now

DESIGUAL, NOW: 83,30 €

Πέμπτη με ένα TOM TAILOR μίνι πλεκτό φόρεμα σε γκρι χρώμα ψηφίζεις την απλότητα και τη μονοχρωμία. Χαρακτηριστική είναι η λεπτομέρεια που παραπέμπει με πιο διακριτικό τρόπο στη μεγάλη τάση των μανικιών για αυτή τη σεζόν χωρίς να είναι υπερβολική.

a

TOM TAILOR, NOW: 48,30 €

Παρασκευή και αφήνεις την casual Friday για άλλη φορά! Επιλέγεις φλοράλ PEPE JEANS φόρεμα με ιδιαίτερη έμφαση στο δέσιμο μπροστά.

4

PEPE JEANS, NOW: 62,30 €

Σάββατο και μια εντυπωσιακή εμφάνιση επιβάλλεται! Το μίνι NA-KD φόρεμα με παγιέτες έχει εντυπωσιακή πλάτη και σε χρήζει δίκαια ως τη «Βασίλισσα της βραδιάς»!

a

NA-KD, NOW: 68,43 €

Κυριακή μεσημεράκι, brunch με την παρέα και μια SUPERDRY επιλογή φορέματος από τις πιο πρόσφατες αφίξεις δίνει το έναυσμα για το τέλειο layering! Εντυπωσιακό τόσο μπροστά όσο και πίσω, θα σου δώσει την ισορροπία στο στιλ.

as

SUPERDRY, NOW: 46,71 € NEW IN

Δευτέρα και αναπολείς cozy style με πλεκτό DESIGUAL φόρεμα!

a

DESIGUAL, NOW: 144,00 €

Ανταλλάσεις τη μονοτονία της Τρίτης με ένα SUPERDRY μπλουζοφόρεμα από τις τελευταίες αφίξεις σε casual style για έξτρα look credits.

2

SUPERDRY, NOW: 79,96 € NEW IN

Αν αναζητάς φορέματα για κάθε περίσταση με κοινό παρανομαστή το στιλ και τις τελευταίες τάσεις της μόδας… έχουμε τα καλύτερα σχέδια με ΕΚΠΤΩΣΗ ως 40% να διαλέξεις!