Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

LOVE CALVIN KLEIN

Submitted on
Ενότητα
LOVE CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN: Καλωσορίζουμε ένα από τα πιο αγαπημένα brands όλων των εποχών!

Αυτά τα sleepwear και εσώρουχα είναι πολύ όμορφα για να μείνουν κρυμμένα.

Μια μοντέρνα γεύση sleepwear με πυτζάμες και εσώρουχα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού.

Η απλότητα σε συνδυασμό με μια σύγχρονη, λιτή αισθητική αποτελούν τη φιλοσοφία της CALVIN KLEIN. Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε ξεκάθαρα στη συλλογή με τα sleepwear και τα εσώρουχα.

Σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, με ποιοτικά υφάσματα που είναι άνετα και κομψά, το γνωστό brand αποτελεί μια διαχρονική επιλογή.

LOVE CALVIN KLEIN

Το CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα γνωστό ως lifestyle brand που εκφράζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής γυναικών και ανδρών που θέλουν μια μοντέρνα προσέγγιση σε essentials κομμάτια που ανανεώνονται κάθε σεζόν και προσφέρουν την ιδανική λύση μιας μινιμαλιστικής αισθητικής.

LOVE CALVIN KLEIN

    MΠΛΟΥΖΑ ΠΥΖΑΜΑΣ        T-SHIRT ΠΥΖΑΜΑΣ           ΖΑΚΕΤΑ SLEEPWEAR

Το brand ιδρύθηκε το 1968 από τον Calvin Klein και τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Barry Schwartz και στα χρόνια που ακολούθησαν έχτισε τη φήμη του ως ηγέτης στην αμερικανική μόδα μέσα από τη συγκεκριμένη του αισθητική και τα καινοτόμα της εποχής σχέδια. Οι συλλογές του πωλούνται σε πάνω από 110 χώρες ενώ οι ευχαριστημένοι πελάτες επιβραβεύουν το brand με την πίστη-ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.

LOVE CALVIN KLEIN

           CALVIN KLEIN                    CALVIN KLEIN                    CALVIN KLEIN

Το PASSADENA επιλέγει να αγκαλιάσει τον πολυδιάστατο σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα από τη γκάμα της CALVIN KLEIN και τη συλλογή σε sleepwear και underwear οι οποίες σας παρέχουν άνεση σε κάθε περίσταση.

Εξερευνήστε την επιλογή μας σε σχέδια για γυναίκες και άνδρες που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα με την αίσθηση ελευθερίας που θέλουμε να έχουμε.

Ανακαλύψτε τα σχέδια σε μπλούζες, αξεσουάρ και εσώρουχα που θα σας δώσουν την αίσθηση πως το ύφασμα αναπνέει.

Βεβαιωθείτε ότι συνδυάζετε τα κομμάτια της συλλογής sleepwear CALVIN KLEIN με τα αντίστοιχα underwear CALVIN KLEIN και φέρτε τη μόδα της πιο γνωστής Μητρόπολης σπίτι σας!