Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Daywear revisited με φορέματα για όλες τις ώρες

Submitted on
Ενότητα
Daywear revisited με φορέματα για όλες τις ώρες

Τα dresses υιοθετούν διαφορετικά μήκη και αναδεικνύονται χάρη σε μοναδικά μοτίβα και σύγχρονες λεπτομέρειες. Η αναθεωρημένη εκδοχή του daywear μας αφορά όλες!

Δεν είναι μόδα που θα περάσει. Οι τάσεις εμπνέονται από τους πρωτοπόρους του στιλ.

Μετά από μήνες περιορισμών το φθινόπωρο είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να αναθεωρήσεις το ντύσιμό σου.

Γνώριμα φλοράλ pattern επιστρέφουν ανανεωμένα με σούπερ σχέδια. Μονοχρωμίες και μίνιμαλ αέρας προσαρμόζονται σε κάθε look.

1

       PEPE JEANS                      PEPE JEANS                   PEPE JEANS

Εμπνευσμένα bohemian και denim

Το στιλ των ‘70s είναι ξανά στο προσκήνιο. Folk inspired αναφορές και ντένιμ γίνονται τα πιο δυνατά ντουέτα. Ριχτά φορέματα με μικροσκοπικά prints συνθέτουν την άνετη πλευρά του στιλ που θα φοράς κάθε μέρα. Μπορείς να φορέσεις την τάση συνδυάζοντας ένα μονόχρωμο midi φόρεμα με ντένιμ μπουφάν και μποτάκια. Άλλη option δίνει προβάδισμα στο ντένιμ φόρεμα με φλοράλ φουλάρι. Για τα meetings μπορείς να προσθέσεις λίγη λάμψη με Guess κοσμήματα και crossbody bags.

2

               LIU JO                                 LIU JO                           LIU JO

Τα ωραιότερα floral μπουκέτα

Φλοράλ μοτίβα κάτω από ένα μοντέρνο πρίσμα φέρουν τη σημασία της άνεσης και της χαλαρότητας που τόσο χρειάζεσαι. Ακανόνιστα φλοράλ μεγέθη και φθινοπωρινά χρώματα αναβαθμίζουν το daywear look. Statement prints και graphic floral δίνουν νέα πνοή στα διαχρονικά μακρυμάνικα φορέματα. Συνδύασε ένα φλοράλ φόρεμα με μονόχρωμη τσάντα και μπότες. Το eco-δερμάτινο μπουφάν ταιριάζει με ένα λουλουδάτο φόρεμα όσο τίποτα άλλο!

3

                 LIU JO                              LIU JO                               GUESS

Το δερμάτινο μαύρο φόρεμα

Διαχρονικό μαύρο είναι η επιτομή του δερμάτινου φορέματος. Η πιο θηλυκή και σοφιστικέ πρόταση θέλει τα eco-δερμάτινα φορέματα από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Με το ξεκίνημα του φθινοπώρου αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή. Φέτος τα δερμάτινα είναι huge τάση για αυτό συνδύασε το leather black dress με καφέ μποτάκια και shoulder bag.

4

              GUESS                                 GUESS                             GUESS

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε. Οι νέες αφίξεις έχουν πολλά να σου πουν καθώς η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άλλοι σε σένα.

Πως να ξεκινήσεις; Δώσε νόημα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις με φορέματα που συνθέτουν το ιδανικό look για όλες τις ώρες!