Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Sneakers + Jeans: Οι top συνδυασμοί για όλες τις ώρες

Submitted on
Ενότητα
Sneakers + Jeans: Οι top συνδυασμοί για όλες τις ώρες

Διαχρονικά sneakers και κλασικά ντένιμ καλωσορίζουν το φθινόπωρο!

Επιστροφή στα βασικά και στη δημιουργία άνετων συνόλων. Τα άλλοτε διαχρονικά κομμάτια όλων των εποχών ανανεώνονται και παίζουν με τους κανόνες του street style.

Τα σχέδια είναι πολλά και ταιριάζουν με όλα τα look, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης.

Ο λόγος για τα ευπροσάρμοστα sneakers τα οποία μπορούν να φορεθούν είτε με jean ή παντελόνι είτε με φόρμα.

Η μονοχρωμία στα sneakers μοιράζεται τον θρόνο μαζί με πολύχρωμα items σε χειμερινές αποχρώσεις που είναι μέρος κάθε ανδρικής ντουλάπας.

1

         PEPE JEANS                     PEPE JEANS                    PEPE JEANS

Τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο ή το τζόκινγκ στο πάρκο. Ταιριάζουν και με casual εμφάνιση συμπαρασύροντας όλους εμάς σε ένα μοναδικό ταξίδι μόδας.

Τίποτα δεν είναι πιο κλασικό από ένα ζευγάρι μπλε sneakers. Έρχονται να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε άλλο παπούτσι και δημιουργούν έναν μοντέρνο συνδυασμό με το ντένιμ.

2

                 REPLAY                            GUESS                           PEPE JEANS

Το φθινοπωρινό comfortwear υιοθετεί ένα updated attitude με ντένιμ υφάσματα. Straight ή slim fit αναδεικνύουν τους ανδρικούς γλουτούς και δίνουν έμφαση στην αρρενωπότητα εξυμνώντας τη φιλοσοφία του all time classic.

Η τάση του ντένιμ συνεχίζει να κυριαρχεί για όλο τον Οκτώβριο με ντένιμ πουκάμισα και ντένιμ μπουφάν.

3

           PEPE JEANS                     PEPE JEANS                     SUPERDRY

Διαχρονικά κομμάτια και απαραίτητες προσθήκες ορίζουν τη relaxed αισθητική του χειμώνα. Στο city leisurewear θα πρέπει να εντάξεις φούτερ και ζακέτες φορεμένα με t-shirts.

Γραφικά τυπώματα και μακρυμάνικες μπλούζες σχεδιάζονται στα μέτρα του streetwear. Η ανάγκη για άνεση εκφράζεται μέσα από μαλακά υφάσματα και πλεκτά.

4

         PEPE JEANS                      PEPE JEANS                   SUPERDRY

Τα πρώτα bomber και τα ελαφριά puffer ανεβάζουν τη διάθεσή σου όσο η θερμοκρασία πέφτει. Μην ξεχνάς ότι ολοκληρώνουν ιδανικά κάθε σύνολο που περιλαμβάνει sneakers και jean.

Γενικότερα, εστίασε σε μια κομψή και άνετη εμφάνιση για τις περισσότερες ώρες της μέρας ή τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Δώσε την απαραίτητη προσοχή στις νέες αφίξεις και μαζί μας εξερεύνησε το προσωπικό σου στιλ.

Αν θέλεις πραγματικά κάτι διαφορετικό στη μόδα έχουμε τον τρόπο να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους!