Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

FLORAL vs TROPICAL

Submitted on
Ενότητα
FLORAL vs TROPICAL

Μεταξύ άγριων ζώων, τροπικών φυτών και πολύχρωμων λουλουδιών τα prints εισβάλουν στα καθημερινά μας outfits!

 

Για μια «ενημερωμένη» εμφάνιση τα τυπώματα να ξέρεις ότι είναι must have οποιαδήποτε χρωματική παλέτα και αν επιλέξεις.

 

Συνδυάζουμε τροπικά ή φλοράλ μοτίβα με basic items και το ερώτημα floral ή tropical είναι το μόνο που μας απασχολεί.

 

Τα φλοράλ είναι η μεγαλύτερη τάση στην ιστορία των prints που εμφανίζεται κάθε σεζόν ανανεωμένη και σε περισσότερα σχέδια.

PEPE JEANS ROSANA ΦΟΡΕΜΑ

 

Αυτό το καλοκαίρι εισάγουμε την ατμόσφαιρα της φύσης κάνοντας απόδραση στην πλησιέστερη ζούγκλα χρησιμοποιώντας εξωτικά ντεσέν, φύλλα και άγρια ζώα σε τόνους του πράσινου, κίτρινου, πορτοκαλί και καφέ.

 

Όποιο και αν είναι το στιλ σας επιτρέψτε σε αυτό μερικές ξεχωριστές πινελιές που θα καλύπτουν μερικά από τα παραπάνω.

 

Δεν χρειάζεται να περιμένετε τις καλοκαιρινές διακοπές για να φορέσετε τυπώματα. Τα prints είναι τέλεια και άκρως καλοκαιρινή τάση που οφείλουμε να ενσωματώσουμε σε διαφορετικά looks, όλες τις ώρες της ημέρας. Φορέματα, μπλούζες, παντελόνια και ολόσωμες φόρμες περιμένουν το δικό σου συνδυασμό.

 

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να τονίσετε τη θηλυκότητά σας και την ανεμελιά του καλοκαιριού από το να φορέσετε prints; Ας μην ξεχνάμε ότι και οι ρίγες έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο σε κάθε στιλιστική καλοκαιρινή εμφάνιση.

 

Γιατί αγαπάμε τα tropical ή τα floral prints

 

Τα λαμπερά χρώματα και ο έντονος παραλληλισμός φυσικών υλικών ικανοποιεί την επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την βαριά ατμόσφαιρα της πόλης και να ταξιδέψουμε σε μέρη απομακρυσμένα, χώρες άγνωστες για να γνωρίσουμε διαφορετικούς πολιτισμούς.

 ARTIGLI TUTA JUMPSUIT,DESIGUAL MONO_GEORGETTE ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

 

Εάν θεωρείτε την τάση υπερβολική για τα γούστα σας υιοθετήστε κάποιο αξεσουάρ που θα συνδυαστεί εύκολα με βασικά κομμάτια.

ROXY GROOVETHEPHYSYC ΦΟΡΕΜΑ, SUPERDRY BEACH LEAF MIDI DRESS

 

Έφτασε η στιγμή να πειραματιστείτε ακόμη και με την ανάμειξη διαφορετικών τυπωμάτων. Τι μπορεί να πάει στραβά αν τo tropical t-shirt το συνδυάσεις με ένα ριγέ παντελόνι;

SUPERDRY D2 1979 HAWAIIN ΜΠΛΟΥΖΑ, PEPE JEANS RIAN HERO ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

 

Βρείτε τους σωστούς συνδυασμούς και υιοθετήστε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Η απάντηση στην ερώτηση floral ή tropical είναι δική σας!

 

Έμπνευση και στιλ, σας δίνουμε τις λύσει και προτάσεις για να καταστεί σαφές πως αυτό το καλοκαίρι δεν θα ξεφύγετε από τα prints!

 

Ας μην ξεχνάμε ότι το μεσογειακό καλοκαίρι είναι αυθόρμητο, απροσδόκητο, χαρούμενο, αξέχαστο, γεμάτο υπέροχα αρώματα και χρώματα.

 

Ανακαλύψτε όλες τις τελευταίες αφίξεις!