Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

GLAMPING OUTFIT

Submitted on
Ενότητα
GLAMPING OUTFIT

Τo τέλειο look για glamping αυτό το φθινόπωρο!

Ψάχνεις για μια διασκεδαστική φθινοπωρινή απόδραση; Τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις τη νέα τάση που ακούει στο όνομα glamping και περιλαμβάνει τη διαμονή σε κάποιο δενδρόσπιτο, σε yurt, σε σκηνές ή ξύλινα σπίτια που παραπέμπουν στη φιλοσοφία του να είμαστε κοντά στη φύση.

Η λέξη «glamping» προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων γκλάμουρ + κάμπινγκ και κερδίζει φανατικούς οπαδούς σε παγκόσμιο επίπεδο ως η νέα ταξιδιωτική, εναλλακτική πρόταση διακοπών.

1

Μια τέτοια απόδραση μες στο Σαββατοκύριακο, σε κάποιο ορεινό προορισμό είναι μια μικρή περιπέτεια στη φύση, μια αλλαγή σε ένα χαλαρωτικό τοπίο και από την καθημερινότητα που όλοι χρειαζόμαστε.

Σε μια τέτοια απόδραση μέσα στο δάσος ή στο βουνό η εμφάνισή σου είναι σημαντική και χρειάζεσαι έμπνευση και προτάσεις.

Κάνε ένα βήμα πίσω από τις καθημερινές υποχρεώσεις και ξέφυγε από τη ρουτίνα ετοιμάζοντας τη βαλίτσα για glamping απόδραση:

Τα βράδια στο δάσος μπορεί να αποδειχθούν πιο ψυχρά από ότι περίμενες για αυτό το πλεκτό και το μπουφάν είναι από τα πρώτα που πρέπει να συμπεριλάβεις στη βαλίτσα σου.

H σειρά των μπουφάν Windcheater της Superdry θα σε καλύψει με άνεση και προστασία όπως και τα νέα colorblock μπουφάν με επένδυση πούπουλο.

2

                  SUPERDRY, 179,95 €                               SUPERDRY, 179,95 €

Τα φουσκωτά μπουφάν είναι μια βολική πρόταση καθώς είναι πολύ ελαφριά, διπλώνουν ευκολότερα και μας προφυλάσσουν εξίσου καλά από το κρύο.

Το cargo pants θεωρείται αντιπροσωπευτικό κομμάτι για μια τέτοια απόδραση καθώς είναι άνετο και πρακτικό. Θέλεις όσο πιο γίνεται άνετη εμφάνιση σε αυτό το διήμερο; Σκέψου φούτερ και ζακέτες συνδυασμένα με t-shirts.

3

ΚΑΠΕΛΟ PEPE JEANS, 28,00 € ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CARGO SUPERDRY, 89,95 € ΓΙΛΕΚΟ SUPERDRY, 129,95 € ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ SUPERDRY, 89,95 € ΤROLLEY BAG SUPERDRY, 135,00 € ΠΑΠΟΥΤΣΙ LUMBERJACK, 115,00 €

Επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό από ένα ορειβατικό μποτάκι σε μπεζ χρώμα. Η νέα συλλογή της Lumberjack σε καλύπτει με διαφορετικά σχέδια σε παπούτσια κατάλληλα για την περίσταση. Πρόσθεσε αξεσουάρ για να δώσεις στο glamping outfit μεγαλύτερο στιλιστικό ενδιαφέρον όπως ένα τζόκεϊ καπέλο.

Χαρτογραφημένα μονοπάτια πεζοπορίας σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! Ανακάλυψε και όλες τις νέες αφίξεις για κάθε στιγμή της ημέρας!