Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

KNIT TIME

Submitted on
Ενότητα
Knit Time

To πλεκτό φοριέται με πουκάμισο ή χωρίς;

Το πουλόβερ είναι από τα πλέον πολυχρηστικά κομμάτια για αυτό και οι περισσότεροι άνδρες τείνουν να το θεωρούν κύριο στοιχείο στην εμφάνισή τους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν θα ακολουθήσεις την τάση του layering συνδυάζοντας το πλεκτό με πουκάμισο ή μπλούζα. Ένα v neck πλεκτό ταιριάζει με t-shirt καθώς η λεπτομέρεια του λαιμού κάνει πιο ενδιαφέρον το συνδυασμό με την μπλούζα.

Συνήθως χωρίζουμε τα πλεκτά σε casual και smart casual ανάλογα με την περίσταση, τη στιγμή που μπορείς να τα φοράς όλη μέρα. Στην περίπτωση μιας formal εμφάνισης τα πλεκτά συνδυάζονται αρμονικά με chino παντελόνια και παλτό ενώ για casual εναλλακτική συνδυάζονται τέλεια με τζιν και μπουφάν.

Knit Time

PEPE JEANS KNIT, 79,00 €

Ο όρος πουλόβερ αναφέρεται σε μια γενική έννοια που αφορά έναν μεγάλο αριθμό πλεκτών τόσο με βάση το σχεδιασμό όσο και την ποιότητα.

Σκέψου 3 βασικά σημεία προτού αποφασίσεις:

Καθαρισμός

Συμφωνούμε ότι το πλεκτό σε κρατάει ζεστό, ταιριάζει με casual outfits είναι άνετο και μαλακό στην αφή όμως δεν ενδείκνυται να το «ρίχνεις» στο πλυντήριο κάθε δεύτερη μέρα. Αν και υπάρχουν σχεδιασμένα προγράμματα για ευαίσθητα και μάλλινα καλό είναι να μην συμπεριφέρεσαι σε ένα πλεκτό όπως σε ένα t-shirt. Επίσης, απαιτείται προσοχή στο στέγνωμα καθώς μπορεί να συρρικνωθεί. Το πρόβλημα δημιουργείται με τον ιδρώτα στη μασχάλη και το στεγνό καθάρισμα είναι μια δαπαναρή επιλογή. Έτσι, αν επιλέξεις να συνδυάσεις το πλεκτό με πουκάμισο θα ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα ο ιδρώτας να περάσει απευθείας στο πλεκτό.

Knit Time

PEPE JEANS KNIT, 74,00 €

Στιλ

Το πλεκτό στιλιστικά συνδέεται με το layering για αυτό και προτείνουμε να το φοράς με πουκάμισο ή μπλούζα. Επιπλέον, διάφορες ποιότητες προκαλούν φαγούρα και για αυτό αντί για πλεκτό προτιμούν αρκετοί άνδρες τα φούτερ. Εννοείται πως στην περίπτωση μιας πλεκτής ζακέτας το πουκάμισο είναι μονόδρομος.

Knit Time

SUPERDRY KNIT, 115,00 €

Άνεση

Το πλεκτό θεωρείται το απόλυτο comfort item της σεζόν. Καθώς κανένα πλεκτό δεν πρέπει να είναι στενό στο σώμα υπάρχει το περιθώριο να φορέσεις από κάτω κάτι άλλο.

Knit Time

    US POLO ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ185,00 €        US POLO MULTI, 185,00 €

Knit Time

                  SUPERDRY, 69,95 €                             PEPE JEANS, 89,00 €

Θέλεις περισσότερη έμπνευση; Ανακάλυψε έναν μεγάλο αριθμό πλεκτών σχεδίων από διαφορετικά υλικά και χρώματα που καθιστούν κάθε στιλ αυτομάτως μοναδικό!

Πολύχρωμο ή μονόχρωμο; Έχουμε τη λύση!