Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Here & Now: Τι να φορέσεις για να ξεκινήσεις γιόγκα στο σπίτι

Submitted on
Ενότητα
Here & Now: Τι να φορέσεις για να ξεκινήσεις γιόγκα στο σπίτι

H γιόγκα συστήνεται ως μια χαλαρωτική μορφή άσκησης ιδανική απασχόληση για όσο διάστημα χρειαστεί να μείνουμε σπίτι. Ποια ρούχα είναι κατάλληλα για να ξεκινήσεις να streamάρεις live yoga videos υιοθετώντας από το πρώτο λεπτό τα οφέλη της πρακτικής;

Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως καλό είναι να εστιάσεις σε ρούχα υψηλής ποιότητας που θα σου προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα άνεσης και στιλ. Η επιλογή των σωστών ρούχων μπορεί να απογειώσει την πρακτική για αυτό παρακάτω θα βρεις προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αγαπήσεις τη γιόγκα και να παραμείνεις σε φόρμα.

1

              ELLESSE                         SUPERDRY                         ELLESSE

Οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα δίνει τη δυνατότητα στο σώμα και στον εγκέφαλο να ενεργοποιηθούν επηρεάζοντας θετικά τη διάθεση.

2

                  ELLESSE                  TOM TAILOR                      GUESS

Τ-shirts & tank tops

Το άνετο δεν σημαίνει απαραίτητα χαλαρό καθώς μια πολύ φαρδιά μπλούζα θα πέφτει στο κεφάλι σου στη στάση του κάτω σκύλου. Ένα t-shirt ή μια αμάνικη μπλούζα που αγκαλιάζει χαλαρά τις καμπύλες σου σε βοηθάει να έχεις καλύτερη εικόνα ευθυγράμμισης. Οι γυναικείες μπλούζες Superdry έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις με σχέδια ειδικά μελετημένα για γιόγκα.

3

               ELLESSE                    SUPERDRY                    SUPERDRY

Το bustier

Μην σε ξεγελάει το γεγονός ότι μιλάμε για άσκηση ήπιας έντασης καθώς τεντώματα και stretching είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θα ανακαλύψεις ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζεις με ένα μπουστάκι το στήθος σου για επιπλέον κάλυψη. Εννοείτε πως αν επιλέξεις Power Yoga θα χρειαστείς σίγουρα αυτή την προστασία!

4

             SUPERDRY    SUPERDRY - Limited Edition        ELLESSE

Φόρμες

Η φόρμα σε συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σου στο σπίτι. Κάθε κομμάτι φόρμας αξιοποιείται όλες τις ώρες καθώς είναι ταυτόσημο με την άνεση και την πρακτικότητα μέσα και έξω από το σπίτι.

5

             ELLESSE                        SUPERDRY                          GUESS

Κολάν

Ζήσε τη στιγμή και δείξε την προτίμησή σου στη γιόγκα με εμπνευσμένα σχέδια σε κολάν που θα ανεβάσουν την πρακτική σου στο ανάλογο επίπεδο. Όσον αφορά το μήκος μπορεί να επιλέξεις κολάν μέχρι τον αστράγαλο ή ¾. Να θυμάσαι ότι τα πιο μακριά κολάν είναι χρήσιμα για απογευματινές συνεδρίες λόγω χαμηλής θερμοκρασίας ενώ τα κάπρι (¾) για morning yoga flow.

Το κλειδί σε κάθε yoga outfit είναι να σε κάνει να νιώθεις καλά δίνοντας σου αυτοπεποίθηση.

Το ανοξείδωτο μπουκάλι της Superdry υπόσχεται έξτρα στιλ και σε παρασύρει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα έχει διάρκεια.

Κάνε μια νέα αρχή και ξεκίνα γιόγκα στο σπίτι με τα κατάλληλα κομμάτια. Πρόκειται για τη συνήθεια που ξεπερνάει τις τάσεις και θα καταλάβεις το γιατί μόλις ξεκινήσεις.

Επιπλέον σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το www.yogaathome.gr όπου θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές αλλά και όσα χρειάζεστε για την yoga από το σπίτι.

Ανακάλυψε όλα τα sporty items που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις healthy attitude αντανακλώντας αυτοπεποίθηση, γοητεία και σεξαπίλ!