Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυτά τα items πρέπει να περιλαμβάνει η WFH γκαρνταρόμπα

Submitted on
Ενότητα
Αυτά τα items πρέπει να περιλαμβάνει η WFH γκαρνταρόμπα

Group video chat ή τηλεργασία, ετοίμασε τα κατάλληλα σύνολα! Αυτά είναι τα top 4 που θα χρειαστείς για να δεις και να επικοινωνήσεις με φίλους και συνεργάτες.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της δημόσιας υγείας δημιουργούν νέες ανάγκες οπότε γιατί να μην είσαι κομψός για την πρωινή σύσκεψη στο Zoom με τους συναδέλφους; Για όλες τις επόμενες μέρες εμπνέεσαι και δοκιμάζεις τα πιο άνετα και στιλάτα κομμάτια από τις νέες αφίξεις.

Το mantra της εβδομάδας είναι: εξερεύνησε το προσωπικό σου στιλ τώρα που έχεις ποιοτικό χρόνο στο σπίτι.

Τα ντένιμ κομμάτια είναι μια διαχρονική επιλογή κατάλληλη και για FaceTime κλήσεις με τους φίλους. Δώσε χρώμα στο look με ένα t-shirt και ένα πουκάμισο και αφιέρωσε ένα λεπτό για να αναγνωρίσεις τη σημασία της άνεσης και του πρακτικού στιλ.

Ανανεώσου, ξέχνα τη ρουτίνα της καθημερινότητας και κάνε το σπίτι το ιδανικό μέρος για εργασία, chill out και ενδοσκόπηση.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και μπορείς να αναζητήσεις πιο ανάλαφρα ρούχα που συνδυάζουν μοντέρνα κοψίματα, ανοιξιάτικους τόνους και αξίζει να χαίρεσαι μέσα ή έξω από το σπίτι.

1

            PEPE JEANS                 PEPE JEANS                      SUPERDRY

Επιλογή 1η: Άνεση με στιλ

Ελαφριά πλεκτά και φούτερ εισβάλουν στην πρώτη θέση αυτής της λίστας. Για τις ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή, για δουλειά ή ταινίες, φέτος θα φορέσεις φούτερ και ζακέτες που συνδυάζουν την άνεση με τις καλύτερες τάσεις της μόδα.

2

           PEPE JEANS                  PEPE JEANS                 PEPE JEANS

Επιλογή 2η: Μένουμε σπίτι με το πιο συμβολικό style

Άψογο και διαχρονικό, το κατεξοχήν must-have item είναι το jean παντελόνι. Τα πιο ωραία mainstream look θα τα απογειώσεις με ένα Pepe Jeans jean παντελόνι.

3

                   DC                              PEPE JEANS                  SUPERDRY

Επιλογή 3η: Ρίγες και μοτίβα στο ρυθμό της άνοιξης

Μακρυμάνικες μπλούζες και t-shirts μέγιστης άνεσης και αισθητικής συναντούν την ποιότητα και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα.

4

              SUPERDRY                   SUPERDRY                 SUPERDRY

Επιλογή 4η: Feel good vibes

Οι φούτερ φόρμες Superdry δίνουν νόημα και ακαταμάχητο στιλ στην καθημερινότητα. Σκέψου ότι λειτουργούν το ίδιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Ο συνομιλητής σου σε βλέπει από τη μέση και πάνω, οπότε κανένας προϊστάμενος δεν θα ασχοληθεί με αυτές.

#WFH (working from home) είναι το νέο δημοφιλές hashtag. Με την άνεση του σπιτιού σου μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις.

Τα θέλεις όλα; Βρες τα εδώ!