Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τι να φορέσεις στην πρωινή βόλτα του σκύλου

Submitted on
Ενότητα
Τι να φορέσεις στην πρωινή βόλτα του σκύλου

Η πρωινή βόλτα με το αγαπημένο σου κατοικίδιο περιλαμβάνει άνετα, στιλάτα ρούχα και παπούτσια. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα προσαρμοζόμαστε όλοι σε casual σύνολα τα οποία εγγυώνται την απαραίτητη άνεση.

Το περπάτημα είναι μια δραστηριότητα που έχεις ανάγκη αυτή την εποχή. Φρέσκος αέρας σε συνδυασμό με μια κοντινή βόλτα λειτουργούν εξαιρετικά στη διάθεση. Η βόλτα του σκύλου αποτελεί την τέλεια δικαιολογία ώστε να πάρετε καθαρό αέρα και οι δυο!

Τα καλύτερα κομμάτια είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ένα αθλητικό σύνολο είναι ιδανικό στα πλαίσια αυτής της χαλαρής αθλητικής δραστηριότητας.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κομβική, γιατί να μην ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου μεταξύ των άλλων; Φόρμες και φούτερ, όμως, αρκούν για την πρωινή βόλτα με το σκύλο;

1

                GUESS                              GUESS                                GUESS

Sneakers για απολαυστικούς cool περιπάτους

Τα sneakers είναι το βασικότερο item για μια τέτοια περίσταση. Θεωρείται η πιο στιλάτη επιλογή για activewear που θα αξιοποιείς για καιρό. Η νέα συλλογή Guess sneakers θα σε κάνει ακόμη και αν δεν νιώθεις... να δείχνεις σούπερ!

2

                 RELIGION                     TOM TAILOR                        PEPE JEANS

Ζουμ σε spring φορέματα

Ένα μακρυμάνικο φόρεμα είναι πρακτικό και στιλάτο για τη βόλτα με το σκύλο. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέγεις φορέματα που αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία και ταιριάζουν στο στιλ σου.

3

             PEPE JEANS                         TOM TAILOR                           SUPERDRY

Συνδύασε το φόρεμα με το διαχρονικό ντένιμ μπουφάν και δες την θετική πλευρά σε όλα τα πράγματα.

Windcheater εποχή

Ο ερχομός της άνοιξης εισβάλλει στον κόσμο της μόδας με νέες αφίξεις και έντονα χρώματα που δεν σε αφήνουν αδιάφορη. Η πρωινή θερμοκρασία παρ΄ όλα αυτά επιβάλλει σε αρκετές περιπτώσεις ένα αντιανεμικό μπουφάν. To Windcheater της Superdry είναι η τέλεια επιλογή και έναυσμα για να κυκλοφορήσεις!

4

           SUPERDRY                             SUPERDRY                          SUPERDRY

Επίλεξε μοτίβα και χρώματα που συμβάλλουν στην θετική ψυχολογία και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό και στο σκύλο σου.

Η βόλτα θα διαρκέσει λίγο για αυτό έχεις 1.784 new items, μέχρι στιγμής, για να σου δώσουν έναν ακόμη λόγο να αράξεις σπίτι!

Μένουμε σπίτι και επιλέγουμε τα καλύτερα outfits που θα σε ανανεώσουν σε όλα τα επίπεδα.

Ανακάλυψε τα καλύτερα trends και επίλεξε μέσα από την ανοιξιάτικη παλέτα της νέας συλλογής φωτεινές αποχρώσεις και ξεχωριστά prints.

Δες τα όλα εδώ!